Grand Seiko vender tilbake til Milano, med tema «THE NATURE OF TIME»

Gjennom sin subtile designestetikk og presisjon har Grand Seiko alltid fulgt den sanne essensen av tid siden 1960-tallet. I år vender Grand Seiko til Milan Design Week med temaet «THE NATURE OF TIME» fra 9 april til 14 april 2019 på Poldi Pezzoli Museum nærme Via Monte Napoleone.


PartnerinnholdGjennom sin subtile designestetikk og presisjon har Grand Seiko alltid fulgt den sanne essensen av tid siden 1960-tallet. I år vender Grand Seiko til Milan Design Week med temaet «THE NATURE OF TIME» fra 9 april til 14 april 2019 på Poldi Pezzoli Museum nærme Via Monte Napoleone. Utstillingen vil fokusere på Spring Drive som markerer sitt 20-årsjubileum i år. Med sin innovative teknologi, gir Spring Drive liv til en kontinuerlig flyt av tid, vist av sin signaturbevegelse fra sekundviser.

Utstillingstittel: THE NATURE OF TIME

Å være i ett med tiden og miljøet har vært et integrert aspekt av japansk identitet og tankegang. Denne ideen og det å jakte på å uttrykke essensen av tid ligger sentralt for Grand Seiko. Ordet «natur» med sine to betydninger, "essens" og "miljø", reflekteres i klokkens design og i denne utstillingen.
 
Sammen med Toshiki Kiriyama fra TRUNK LTD., produsent av Grand Seiko sin utstilling for andre år på rad er moderne designstudio “we+” og datadirektør Shingo Abe. For å integrere temaet som en taktisk opplevelse omtales det som «Time Perception» og er noe som gjenspeiles i de to verkene, "FLUX" og "bevegelse."
 
“FLUX” by we+
Flux er en installasjon og kunstobjekt som fremstiller konseptet om kontinuerlig og gradvis endring over tid. Installasjonen bruker en spesiell væske, som når et mykt lys reflekteres gjør at bevegelsen blir synlig. Lyset forsvinner gradvis med tiden som det sprer seg over væskens overflate. Den kuppellignende gjenstanden inneholder demonterte deler av en klokke som blander seg i mykt glødende pulver, da dets luminescens sakte falmer med tiden.
 
“movement” by Shingo Abe
Som et delikat snøfall og en jevn strøm i en elv, har “Perception of Time” hentet sin inspirasjon fra Spring Drive sin flytende bevegelse visuelt representert i dataplattformat, og tar de besøkende på en liten reise til et magisk sted. Til tross for museumet sin historiske arkitektur, møtes de besøkende i en myk kokonglignende atmosfære.
Dette er gjort mulig med et «Koyori washi»-papir; et delikat, men robust håndlaget papir som er dekt i utstillingshallens hjørner slik at besøkende kan nyte en unik japansk følsomhet og skjønnhet.

Oversikt
Tema: THE NATURE OF TIME
Periode: Tirsdag, 9 April – Søndag, 14 April, 2019
Sted: Poldi Pezzoli Museum
Adresse: Via Manzoni 12 – 20121 Milano
Størrelse på utstillingsområde: 220m2
Organisator: Seiko Watch Corporation
Generell produsent: Toshiki Kiriyama (TRUNK LTD.)
Kunstnere: we+, Shingo Abe


 Skaperprofiler

we+ (Design Studio)

we+ er et moderne designstudio etablert i 2013 av Toshiya Hayashi og Hokuto Ando. Ved hjelp av forskning og eksperimentering utvikler de nye ideer og estetikk med unike uttrykksteknikker. Deres verker er representert av Galleri S. Bensimon i Paris og Spazio Rossana Orlandi i Milano. I tillegg til å stille ut sine verk internasjonalt, tar de oppdrag for forskjellige prosjekter for bedrifter og andre organisasjoner, inkludert installasjon, merkevareoppbygging, produktutvikling og grafisk design. De bruker styrken til hvert medlem basert på deres mangfoldige bakgrunner og kunnskaper og på denne måten fortsetter studioet å vokse og utvikle seg.


Shingo Abe (CG Direktør)

Født i 1981, studerte Abe mediekunst på Tohoku kunst- og designhøyskole. Etter å ha blitt uteksaminert, ble han med det visuelle designstudioet WOW og var involvert i reklame som grafikkdesigner, animatør og regissør. Deretter har han samarbeidet med mange kunstnere, ikke bare i video, men også i ulike medier, inkludert store presentasjoner ved hjelp av bilder, interaktive verk og installasjoner, samt filmretning for moteforestillinger og scenepresentasjoner


Grand Seiko SBGA211 Incorporating Spring Drive


Hva er Spring Drive?

Spring Drive er en innovativ teknologi fra Grand Seiko som kombinerer energien laget fra en hovedkilde med høy nøyaktighet fra en kvartskrystall, noe som gjør det mulig å levere «one-second-a-day»-nøtaktighet, som ingen andre mekaniske klokker kan oppnå. Etter over 20 års utvikling ble Spring Drive introdusert i 1999 som en revolusjonerende mekanisme preget av ultimat energieffektivitet og flytende bevegelse av sekundviseren.

Om Milan Design Week

Milan Design Week blir sett på som verdenspremieren på design begivenheter med Salone del Mobile Milano og Fuori Salone. Salone del Mobile Milano arrangeres årlig i april i Milano, og er en av de største internasjonale møbel-messer og feirer i år sitt 58. arrangement. I 2018 deltok 1841 selskaper fra 188 land og med besøk fra om lag 435 000 personer fra hele verden. I tillegg deltok 500.000 mennesker i Fuori Salone i løpet av 6 dager og fikk mer global oppmerksomhet for Milan Design Week noensinne. Dette er en internasjonal begivenhet som samler banebrytende design og interiør.
 

Om Poldi Pezzoli Museum

Etablert i 1881, Poldi Pezzoli-museet, eller Museo Poldi Pezzoli, er et privateid museum som oppsto som en samling av familien Poldi Pezzoli. Verkene omfatter hovedsakelig renessanse og moderne kunst.

 
Om "Koyori" washi

Ved hjelp av Ozu japansk papir, en luksuriøs, likevel tilgjengelig type washi papir fra Ehime prefektur, er "Koyori" washi laget ved å rulle og vri papiret i en strenglignende form. Papir fra mulberry/morbær, som er et naturlig materiale av washi, er blitt blandet inn i materialet som skaper denne unike papirtypen. Ulike uttrykk gjøres mulig ut fra hvor mye papir fra morbær blandes.


Publisert 26.02.2019

 • GRAND SEIKO

  Siden den første Grand Seiko klokken ble introdusert i Japan i 1960 har deres mål vært å designe de mest avanserte klokkene i verden. Alle Grand Seiko klokker blir laget for hånd i Japan og deres kjennetegn er tidløs, elegant og eksklusivitet.

  Grand Seiko står for en skyhøy standard av presisjon og teknologi. Siden 1960 har en løve vært et symbol for Grand Seiko og har prydet baklokket på hver enkelt Grand Seiko klokke. Løven ble valgt da de bestemte seg for å lage de mest avanserte og praktiske klokkene i verden; «King of watches»

  En Grand Seiko er designet med tre hjerter: Mekanisk, Quarts og deres unike Spring Drive.

  Spring Drive er en innovativ teknologi fra Grand Seiko som kombinerer energien laget fra en hovedkilde med høy nøyaktighet fra en kvartskrystall, noe som gjør det mulig å levere «one-second-a-day»-nøtaktighet, som ingen andre mekaniske klokker har oppnådd. Etter over 20 års utvikling ble Spring Drive introdusert i 1999 som en revolusjonerende mekanisme preget av ultimat energieffektivitet og flytende bevegelse av sekundviseren.


Klokker

  • GRAND SEIKO AUTOMATIC LADY

  GRAND SEIKO AUTOMATIC LADY

  63 950,-
  • Urverk

   Mekanisme

   Automatisk

  • Detaljer

   Vannebestandighet

   100 M

   Garantitid

   2 år

  • Urkasse

   Diameter (mm)

   35 mm

   Bezel

   Fast

   Urskivefarge

   Hvit

   Glass

   Safir ripefritt

   Lenketype

   Rustfritt stål

   Lenkefarge

   Stål

   Lenkelås

   Foldelås

  • Informasjon

   Referansenummer: STGR001J

  • GRAND SEIKO SPRING DRIVE

  GRAND SEIKO SPRING DRIVE

  63 950,-
  • Urverk

   Mekanisme

   Automatisk

  • Detaljer

   Vannebestandighet

   200m

  • Urkasse

   Diameter (mm)

   44 mm

   Bezel

   Bevegelig

   Urkassebakside

   Åpen

   Urskivefarge

   Sort

   Glass

   Safir ripefritt

   Lenketype

   Rustfritt stål

   Lenkefarge

   Stål

   Lenkelås

   Foldelås

  • Informasjon

   referansenummer: SBGA229G

  • GRAND SEIKO

  GRAND SEIKO

  24 950,-
  • Urverk

   Mekanisme

   Automatisk

  • Detaljer

   Vannebestandighet

   100 M

  • Urkasse

   Diameter (mm)

   40 mm

   Bezel

   Fast

   Urskivefarge

   Sort

   Glass

   Safir ripefritt

   Lenketype

   Rustfritt stål

   Lenkefarge

   Stål

   Lenkelås

   Foldelås

  • Informasjon

   Referanse nummer : SBGV223G

  • GRAND SEIKO TITAN

  GRAND SEIKO TITAN

  61 950,-
  • Urverk

   Mekanisme

   Automatisk

  • Detaljer

   Vannebestandighet

   100 M

   Garantitid

   2 år

  • Urkasse

   Diameter (mm)

   41 mm

   Bezel

   Fast

   Urkassefarge

   Stål

   Glass

   Safir ripefritt

   Lenketype

   Rustfritt stål

   Lenkelås

   Foldelås

  • Informasjon

   Referanse nr: SBGA211G

Artikler fra basic

Lookbooks

BrandPartner Inside