Tid for å prøve blått - med AIKON Chrono fra Maurice Lacroix

Noen få klokker i verden blir et ikon, og ønsket om å skape en klokke som umiddelbart blir gjenkjent ved sitt unike design er felles for alle klokkeprodusenter i hele verden.

maurice lacroix

På tidlig 90-tall skapte Maurice Lacroix en slik klokke, og den bar navnet Calypso. Denne ikoniske quartz-klokken ble båret på mange håndledd og ble erklært en suksess. I 2016 kom Maurice Lacroix med sin oppdaterte versjon av denne ikoniske klokken, og ble treffende navngitt Aikon. En klokke med nytt, moderne utseende, men like fullt inspirert av sin egen Calypso. Den ikoniske stylingen har vist seg å være populær for de som nettopp ønsker å oppnå suksess innen sitt eget felt.

Nå presenterer Maurice Lacroix AIKON CHRONO BLUE, en klokke med heftig blå urskive, matchende blå rem med integrert logo.

AIKON Chronograph 44mm tilbyr enestående tilstedeværelse, sterk karakter og viser en selvsikker personlighet. I likhet med andre AIKON-klokker, gir denne klokka en god lesbarhet og er takknemlig brukervennlig. Dette er en klokke utstyrt med en praktisk kronograf, som viser seg å være ideelt for å måle tidsperioder når viktige sekunder betyr mest.

Maurice Lacroix har laget en klokke som kombinerer sveitsisk urmaker savoir-faire og selskapets designkompetanse. Denne klokka har en enestående verdi, med sine unik og beundringsverdige rekke kvaliteter.

 

maurice lacroix

 

 

< Tilbake