2 nye samarbeidsmodeller fra Casio Edifice & Honda Racing

Under slagordet «Speed and Intelligence» lanserer nå Casio to nye limiterte klokker i Edifice-serien i samarbeid med Honda Racing!


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.noDe to nyhetene er andre serie av samarbeidsklokker mellom de to selskapene og det er to kronografutgaver som nå lanseres i henholdsvis 900 (EQB-1000HRS) og 2900 (EQB-1000HR) eksemplarer. Klokkene bygger begge på standardutgaven EQB-1000 og har kjente funksjoner som «Tough Solar» ladesystem og tilkoblingsmulighet til smarttelefon. I tillegg til en avansert stoppeklokkefunksjon med minnefunksjoner har klokkene funksjoner som alarm, automatisk kalender og visning av to tidssoner.


EQB-1000HR

EQB-1000HRS


Moderne materialbruk
Klokkene bygger også over samme lest rent designmessig, med skiver som skifter fra rødt til sort og symboliserer forbrenningen i motorene, men små forskjeller skiller de fra hverandre. På HRS-utgaven benyttes blant annet titaniumaluminid i bezelringen – en teknologi Casio henter direkte fra ventilene på Honda Racings Formel 1-biler og som både er lett og robust mot riper.Fysiske mål er identiske på de to klokkene, noe som vil si en 49.9 x 45.6 millimeter stor og 8.9 millimeter høy urkasse som er vanntette ned til 100 meter. HRS-utgaven leveres på en rød rem av kevlar og cordura, mens HR-utgaven kommer på en matchende sort lenke. Begge klokkene kommer med egne spesiallagde esker hvor racingtemaet og samarbeidet med Honda Racing også fremheves!EQB-1000HRS har fått en norsk veiledende pris på 7998,-, mens EQB-1000HR havner på 4998,-.Publisert 17.09.2019

Instagram

Basic.no