30 dager, 30 klokker!

Nomos Glashütte har bestemt seg for å gjøre noe utradisjonelt denne høsten. Hver dag i september lanserer de én ny klokke i sin nettbutikk.


Skrevet av Kristian Hviding Kvam – Gyrus MagazineNomos Glashütte har blitt kjent for sin høye kvalitet til en nok så normal pengesum. Dette har gjort at de gjennom de siste 10 årene har klart å bygge seg en lojal tilhengerskare. I hele september vil Nomos Glashütte selge unna én spesiell klokke hver dag. Dette er klokker som har vært med på turné verden rundt. Klokker som tidligere kun er vist på messer og til spesielt utvalgte.Dette er modeller som har gått ut av produksjon, som er limitert eller spesiallaget. Klokkene er fullstendig gjennomgått på fabrikk før de selges fra lageret. 

Klokken som starter ballet er Tangente Neomatic Champagne er fra første utgavene av Neomaticmodellen. Denne limiterte utgaven markerer Nomos Glashütte sin lansering av DUW3001 urverket, og kan kjennes igjen på den neonfargede sekundviseren.Dette er modeller som har gått ut av produksjon, som er limitert eller spesiallaget. Klokkene er fullstendig gjennomgått på fabrikk før de selges fra lageret.

Salget kan følges herfra. Tør du la være å sjekke hver dag?


Publisert 30.08.2019

Instagram

Basic.no