AIKON konseptet tar en ny retning.

Etter AIKON Quartz i 2016 og automatikkserien i 2018, lanseres nå AIKON Venturer. Denne nye modellen har alle komponentene fra en AIKON: komfort, design og visuell innvirkning. Denne robuste klokken er designet for et intenst, fartsfylt liv i store metropoler. Dets moderne karakterer er en perfekt match for den som lever i en storby


PartnerinnholdThe AIKON Venturer

Fullt utstyrt for å møte alle utfordringer i hverdagen er AIKON Venturer laget for dagens eventyrere. Kraftig, synlig og komfortabel, det elegante designet markerer den som en ekte AIKON. Klokken med sine 43mm og vanntett til 300 meter er både sporty og elegant, og er designet for hverdag og fest. Klokken er laget med en enveis roterende bezel for nedtelling som kan måle enhver tid, hele tiden, i enhver situasjon.


Moderne, urban og iøynefallende

Styrken til et design ligger i evnen til å utvikle seg. AIKON Venturer er det siste manifestasjon av AIKON-samlingen. Kraftig, men ikke brutal, robust men ikke massiv, moderne men ikke futuristisk, denne automatikk-klokken med tre visere og en datofunksjon har virkelig en tilstedeværelse på håndleddet.

Laget av stål, med overflater av satin-finisjerte og polerte kanter. For første gang har nå beselringens 6 ryttere, et kjennetegn ved AIKON klokkene blitt gitt en funksjon – de strekker seg utover den keramiske kanten, slik at den lett kan gripes og roteres. Hver arm er gravert med 10-minutter intervaller, etter inspirasjon fra dykkerur og som gjør AIKON Venturer til en ekte «tool watch». Klokkens baklokk er skrudd fast og har et gravert motiv av «Vagues du Jura» rundt «M»-logoen i midten.AIKON Venturer kommer med en blå eller svart sunray-børstet tallskive for å gi et smart utseende og for å vise sin allsidighet. De vekslende runde og rektangulære timemarkørene er godt belagt med Super-LumiNova. I mellomtiden er baton viserne brede, raffinerte og holder seg til kriteriet om allsidighet. Dette utgjør at AIKON Venturer har et nytt uttrykk, funksjonalitet og estetikk med et undervanns-utseende og intens design i beste kvalitet.HIGH-PERFORMANCE ATTACHMENTS

Denne nye klokken har også fått en ny gummirem i en matchende farge som tallskiven. Komfortabel og vannavstøtende, den kan også stå imot regn og høye temperaturer. En sentral stripe av kvadrater går nedover i lengden, som gjenspeiler vinkelen som er en av AIKONs designprinsipper. Den har også den kjente «M» logoen, identisk til den som kommer på Maurice Lacroix sine skinnremmer. Denne remmen er designet med merkets EasyChange systemet, som har to EasyChangebaretter. De gjør det mulig å bytte ut remmen med 5-link satin-finisjert stållenke – en historisk AIKON signatur.

AIKON Serien

AIKON Venturer er en etterkommer av Maurice Lacroix Calypso, som hadde en diver’s på et tidspunkt. Denne stålklokken var et av merkets ikoniske modeller på 1990-tallet og bar de samme designelementene du ser på dagens AIKON Venturer. Den integrerte og vannavstøtende kassen, seks rytters bezel rundt et flatt safirglass og remmen merket med den kjente «M»-logoen, gjorde denne modellen merkevarens mest ikoniske produkt. I 2016, produserte Maurice Lacroix en moderne tolkning av denne ikoniske klokken med en AIKON Quartz. I 2018, en hel kolleksjon av AIKON Automatic fortsatte sagaen. I 2019 ser vi en ny AIKON generasjon, mer sporty, like moderne og enda mer eventyrlysten, designet for å møte enhver utfordring og ambisjoner av dagens urbane liv.


Tilgjengelig mai / Juni 2019 - Pris: 18990.- med gummirem - 19 990.- med lenke


Publisert 25.02.2019

Instagram

Basic.no