Bell & Ross BR V2-94 Bellytanker Bronze

Vintageinspirerte kronografer hvor man blander er tydeligvis i vinden om dagen, og Bell & Ross’ BR V2-94 Bellytanker Bronze er selskapets sylferske svar på trenden – men den blir kun tilgjengelig i 999 eksemplarer.


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.noFra før kjenner vi BR V2-94 Bellytanker som en herlig vintageinspirert kronograf, som for øvrig henter navnet sitt fra de «mageplasserte» tankene på gamle militærfly (og som nå brukes til å lage spesielle sportsbiler). Årets nyhet henter frem bronse som hovedmateriale i kassen, og det gir en klokke med et drastisk annet utseende enn sitt eksisterende søsken i stål. Bronsefargen hentes også inn i underskivene og blandes med det sorte, og resultatet blir ganske så tiltalende.Born to Run
Klokken måler 41 millimeter i diameter og er som nevnt utført i bronse og stål, med bezelring i sort aluminium. Det antirefleksbehandlede safirglasset på fronten er buet for å underbygge det klassiske utseende, og også baksiden er utstyrt med et dekorert safirglass som gir innsyn til urverket. Her finner man nemlig bilde av nettopp en slik racingbil som er produsert av nevnte flytanker, akkompagnert av teksten «Born to Run» og «Limited Edition». Urverket er et BR-CAL.301 som er selskapets versjon av mer kjente ETA-2894-2.Klokken har (selvsagt) kronograf og også en ganske diskré datovisning som er plassert mellom klokken fire og fem, som sammen med en vanntetthet til 100 meter gjør den til en ganske praktisk hverdagsklokke. BR V2-94 Bellytanker Bronze leveres på en sort skinnrem og prisen ser ut til å havne rundt 50.000 kroner.


 BR V2-94 Bellytanker Bronze


Publisert 03.05.2019

Instagram

Basic.no