Breitling & Outerknown

Årets kanskje største fokus fra Breitling var det SuperOcean-kolleksjonen som fikk, med en rekke nye varianter. Nå kommer flere samarbeidsprodukter mellom Breitling & Outerknown, som både inkluderer en spesialutgave av SuperOcean Automatic 44 og en hel kolleksjon av klimavennlige NATO-remmer.


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.noBreitling har fokusert mye på sine forskjellige «Squads» i siste års markedsføring og surfelegenden Kelly Slater utgjør ett av medlemmene i nettopp Breitlings egen «Surfer Squad». Ikke bare er Slater en svært habil surfer (av mange regnet som verdens beste), men han har også startet selskapet Outerknown som fokuserer på å produsere bærekraftige klær og produkter.I samarbeid med Breitling lanseres nå 18 ulike varianter av NATO-remmer, produsert av ECONYL - et materiale fremstilt av gjenvunnet nylon. Dette finnes i fiskegarn og annet avfall som blir liggende i havet og er derfor et ledd i begge selskapenes fokus på å bidra til renere verdenshav. NATO-remmene kommer i seks ulike farger, fire forskjellige størrelser og med enten stål eller DLC-belagt sort spenne, slik at man kan benytte de på flere ulike klokker fra kolleksjonenSuperOcean Automatic 44 Outerknown
I tillegg til remmene kommer også en egen klokke i samarbeid med Outerknown. Presentert i en 44 millimeter stor urkasse og med en matt mørkegrønn farge som hovedelement på både skive, bezel og den medfølgende remmen. Timemarkører og visere har rikelig med Super-LumiNova, mens den gule tuppen på sekundviseren bryter med det helgrønne.

Klokken er vanntett til 1000 meter og har et selvtrekkende COSC-sertifisert urverk på innsiden med 38 timers gangreserve. Urverket er skjult under baklokket, hvor du finner Outerknowns logo gravert.


Oppgitt internasjonal pris på SuperOcean Automatic 44 Outerknown er rett rundt 40.000 norske kroner og både klokken og remmene er tilgjengelig nå.


Publisert 10.01.2020

Instagram

Basic.no