BRUVIK FINE TIMEPIECES feirer i år 10 års jubileum

I 2009 startet klokkedesigner Rune Bruvik sitt eget urmerke, med en sort og hvit keramisk herremodell og en sort og hvit damemodell


Skrevet av Morten Olsen - Foto: Bruvik Fine Timepieces


Black Gold II GMT Chronofly


I år har Bruvik lansert hele 3 nye modeller som en markering av jubileumsåret til merket. Tidligere i år har Black Gold II GMT Chronofly og nye Svalbard 43mm blitt vist frem, og nå viser Bruvik frem en flott ny damemodell direkte inspirert av 2009 modellen lady Black og lady white. Nå er det lagt til to ekstra fargeversjoner kalt lady Black Gold og lady white gold, som begge har gullfarge i detaljer på urskive.


Lady Black Gold Ceramica 

Lady Black Ceramica 

Lady White Gold Ceramica 

Lady White Ceramica 


De nye damemodellene til Bruvik vil garantert få oppmerksomhet i markedet, da det er en særdeles elegant og særegen modell. Urkassen og lenke er henholdsvis hvit høyteknologisk keramikk for to av modellene og sort for de to andre modellene. Alle fire versjonene har en meget pen gravert vifteformet urskive med 11 ekte diamanter på klo for hver time bortsett fra klokken seks der datovisning er. 

Lady ceramica linjen til Bruvik forventes å komme for salg tidlig i Desember, så godt timet som årets julegave. Veiledende pris oppgis til 14 000 NOK. Bruvik opplyser også at denne modellen kommer i et lekkert skinnetui som kan brukes både som oppbevaring hjemme, men også på reiser. 

«Det er mange som har etterspurt ny damemodell fra oss. Så jeg sparte det beste til slutt i vårt jubileumsår» sier designeren Rune Bruvik. 


Nye Svalbard 43mm har også vært vist frem tidligere i år.

Polar Night

Stratus

Sunrise

Blue Houer


«Vi ønsker å tenke nytt og fremtidsrettet. Jeg tenker at for mange av våre kvinnelige kjøpere så betyr det lite med en stor klokkeboks, og at denne raskt blir kastet eller stuet bort i et skap. Derfor ønsker jeg at innpakning skal være en gave til både kjøper og naturen, med å lage noe alm faktisk kan brukes i mange år og kan til og med gå i arv sammen med klokken» sier designeren engasjert. 


Publisert 31.08.2019

Instagram

Basic.no