Bruvik Time satser!

Vi har flere gode klokkenyheter.  Svalbard 45mm i nye farger og Lady Fjord kommer med bi-color versjon. Rune Bruvik


Av Gunnhild Bjørnsti


Rune Bruvik er full av entusiasme på årets Protid messe. 31.mai er en spesiell dato for ham. For på denne dagen for 10 år siden, bestemte han seg for å følge sin 18 år gamle drøm om å designe sin egen klokke. Samme dag som han giftet seg med sin kjære Kristine Vikse, kjent barneklesdesigner.

Rune Bruvik

–Våre to mest populære modeller, Svalbard og Lady Fjord har begge fått seg en skikkelig facelift. Det revitaliserer to flotte modeller, og gir et oppdatert moderne uttrykk blandet med sporty eleganse. Svalbards nye farger er midnattrød bezel og polargrå bezel. Lady Fjord er i gull/stål.

 

Hvorfor er du ekstra stolt av disse?

–Dette er modeller som er svært attraktive å se på, og som har en klar profil der designdetaljer henger tydelig sammen med selve produktet. Lady Fjord ble også kåret til 2. plass i konkurransen «Watch of the year» for noen år siden!

 

Hvilken klokkeentusiast vil den passe for?

–Svalbard passer for den som ønsker en klokke som er tøff til hverdags, og enda kulere til festantrekket. Den er godt synlig, og sitter perfekt på armen til tross for sine 45mm.

–Lady Fjord har en svært elegant form, samtidig som den er passe sporty. Det at den har norsk fjordvann integrert synlig i baklokket gir den en ekstra edge + story!

 

Hva er prisene?

–Svalbard 45mm har veil pris fra kr 16.500,- Lady fjord gold/steel har veil pris kr 14.000,-

Hvordan opplevde du Protid messen?

–Protid messen er et veldig profesjonelt event, med rammer som passer luksuriøse produkter. Kanskje det aller beste med eventet er at ingen merker kan kjøpe seg boltreplass, alle står med samme areal, og dermed kommer produktene i fokus.

Hvilke prosjekter jobber du med nå?

–Akkurat nå er alt fokus på oppfølging av produksjoner for nyhetene Svalbard og Lady Fjord.

Svalbard midtnattrød
Svalbard grå

Lykke til Rune Bruvik!

 

Bruvik Fine Timepieces selges i 15 av Norges mest profilerte urmakerforhandlere. Merket finnes selges også hos høyprofilerte og utvalgte urmakere i Dubai og Abu-Dhabi (UAE).


Publisert 09.06.2018

Instagram

Basic.no