Casio G-Shock Mudmaster GG-B100

Mudmaster.. Bare navnet understreker at dette er en klokkeserie som ikke er myntet på de som liker late dager i sofaen foran TV’en. Nei, dette er armbåndsur for de som liker å utfordre elementene - enten det er kaldt, vått, gjørmete eller alt på en gang.


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.no


Smartklokker har for alvor blitt en faktor å regne med de senere årene


G-Shock er kjent som klokker som tåler en utfordring og Mudmaster tar det hele kanskje enda et hakk opp på stigen. Denne nylanseringen nyter godt av nyvinninger på materialfronten, og i likhet med den litt mer ungdommelige GA-2000 (som vi skrev om i starten av april) er det bruken av karbonfiberforsterket resin i den sentrale kassekonstruksjonen, eller «Carbon Core Guard», som gjør klokken enda sterkere enn før. Den nye kassekonstruksjonen bidrar også til at klokken blir lettere, samtidig som motstandsdyktigheten til støt, støv, partikler, vann, gjørme og all mulig annen «skjit» opprettholdes på en god måte.Sensorer og tilkobling
Smartklokker har for alvor blitt en faktor å regne med de senere årene, og selv om GG-B100 ikke er noen smartklokke i normal forstand, bruker den en rekke sensorer for å gi deg masse nyttig informasjon. I tillegg til den store analoge tidsvisningen får man kompass, barometer, altimeter, termometer og skrittelling for å nevne noe. Alt kobles opp mot en egen app via Bluetooth og her kan også GPS-posisjoneringen fra telefonen hjelpe deg å vise dette på kart.

I tillegg til alle sensorene finner man masse av de forventede funksjonene som alarmer, ulike tidssoner, automatisk tidsjustering, «Super Illuminator»-lys med mer.

Mudmaster GG-B100 kommer i butikkene på sensommeren og vil få en norsk utsalgspris på 3498,-. Også her vil ulike fargevarianter på remmen være tilgjengelig.Publisert 09.05.2019

Instagram

Basic.no