Baume & Mercier CLIFTON BAUMATIC KOLLEKSJONEN UTVIDES

De fem Baume & Mercier Clifton Baumatic-klokkene, drevet av BM13-versjonen av Baumatic-urverket, kombinerer ytelse, teknisk prestasjon og raffinert design. Klokkene uttykker en kombinasjon av både tradisjon og innovasjon, noe som har preget Baume & Mercier i hele 189 år.


PartnerinnholdI år utvides kolleksjonen med en versjon i rødt gull og en gradert blå urskive. Clifton Baumatic er den perfekte klokken for kravstore estetikere på jakt etter ytelse og innovasjon.

CLIFTON BAUMATIC CADRAN BLEU 

En av de mest positivt omtalte nyhetene på SIHH 2019. Denne modellen har en unik blå-til-svart gradert sunburst skive med hvite minuttindekser og rhodiumbelagte visere. 40 mm størrelse gir harmoniske og riktige proporsjoner. På den COSC-sertifiserte modellen (Offisiell sveitsisk kronometer Testing Institutt) vises et diskret hvitt kors på skiven. Clifton Baumatic cadran bleu er tilgjengelig i to versjoner: den ene på en utvekslingsbar svart alligator lærrem og den andre med en fem-rads stållenke med en tredobbelt sammenleggbar lås.


Ref.10510

Ref.10511

Ref.COSC 10467

Ref.COSC 10498


CLIFTON BAUMATIC PERPETUAL KALENDER

Clifton Baumatic Perpetual Calendar, var en annen lansering som mottok mye positiv oppmerksomhet. Clifton Baumatic Perpetual Calendar kombinerer Baume & Mercier sin innovasjonsånd med mer enn 188 års «watchmaking» ekspertise.

I denne klokken kombinerer Baume & Mercier, Baumatic BM13-1975AC-1-urverket med en evighetskalender. Skiven indikerer datoen, ukedag, måned og månefaser i tillegg til å ivareta variabel lengde av forskjellige måneder og skuddårssykluser. Dette gjør at Clifton Baumatic Perpetual Calendar fortjener sin plass blant de mest komplekse klokkene i verden. Klokken krever faktisk ingen justering før 1. mars 2100.Kassen i massivt rødt gull er på 42 mm i diameter og en tykkelse på 12,4 mm. Tallskiven har en elegant hvit porselensfinisj. Liker du det du ser og ønsker å ta en nærmere titt?

Finn din nærmeste Baume & Mercier forhandler her


Publisert 05.02.2019

Instagram

Basic.no