EDIFICE lanserer høyteknologisk modell!

EDIFICE lanserer den høyteknologiske modellen EQB-600D. EQB-600D er en av de seneste tilskuddene til de teknologiske klokkene. Modellen kombinerer dynamisk stil med ledende teknologi.

Den innfelte urskiven med jordkloden som motiv bidrar til et kreativt og nyskapende utrykk som viser hvordan tiden hele tiden er i konstant bevegelse.

 

edifice

 

EQB-600D har en innebygget 3D Globe Dial som gir armbåndsuret et kuppelformet multidimensjonal uttrykk, med et motiv av jordkloden som viser verdenstiden. Det detaljerte jordklodemotivet er utformet med en avansert teknikk fra Yamagata Casio CO. Ltd. som er Casios hovedsentrum for produksjon i Japan. En polarisert sluttbehandling gjør at fargen endrer seg når man ser den fra ulike vinkler, og tilfører klokken et mer raffinert uttrykk.

Casio har utviklet Accurate Time System som gjør det mulig å koble klokken til en smart phone gjennom appen CASIO Watch+. Dette gjør at brukeren enkelt kan stille inn tiden for 300 byer rundt om i verden. Appen er koblet til web-baserte tidstjenester som sikrer nøyaktig tids data.

 

edifice

 

Klokken bruker Tough Solar, som gjør at klokken bruker og konverterer kontinuerlig lys fra sola og andre lyskilder. Energien som ikke blir brukt lagres i et batteri. Klokken har også automatisk tidsjustering, Phone Finder og komplett automatisk kalender. 

Klokken kan kjøpes hos utvalgte forhandlere og koster 4 798 NOK.

 

edifice

Instagram

Basic.no