Elegante Omega Planet Ocean for damene

Planet Ocean-serien har lenge bydd på klokker som har vært blant Omegas mest robuste og har taklet utfordringer på strak arm. Med en litt redusert størrelse og bruk av ulike materialer på både klokke og rem, får man imidlertid en ganske elegant hverdagsklokke for damene, som samtidig beholder alle de solide egenskapene man forventer.


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.noDet er sjelden man omtaler sports- og dykkerklokker som elegante, men enkelte modeller klarer å balansere mellom det nødvendige «verktøymessige» utseende og en grasiøs fremtoning. Med Planet Ocean Ladies’ Collection er det nettopp det Omega forsøker, og med utstrakt bruk av moderne materialer, herunder keramikk og gull med varme fargetoner, har man skapt et spennende alternativ for damene.Stål - «Sedna Gold» - Keramikk
Klokkene, som er noen hakk mindre enn sine øvrige familiemedlemmer, har en 39.5 millimeter stor urkasse og kommer i enten stål, brun/sort keramikk eller Omegas eget «Sedna Gold» som er en varm variant av roségull. Disse kombineres med ulike typer keramiske bezelringer, hvor enkelte gjør bruk av nevnte «Sedna Gold» eller diamanter, samt matchende remmer av gummi eller skinn. Resultatet er en klokke som fortsatt beholder sin svært tilstrekkelige vannmotstand til 600 meter, samtidig som de vil være passende til langt mer pyntede anledninger enn bare svømmeturen.På innsiden finner du Omegas egne urverk som gir prestasjoner i toppklasse og som er synlig gjennom safirglasset på baksiden. Prisene strekker seg fra 55.800,- for modeller i stål, rundt 100.000 for utgaver med keramisk kasse (avhengig av bezel), mens utgavene med urkasse i helgull vil ha en veiledende pris på 180.000,-.


Publisert 06.03.2019

Instagram

Basic.no