Fondation de la Haute Horlogerie -ønsker Carl F. Bucherer velkommen som ny partner

FHHs sirkel av medlemmer fortsetter å vokse. Den Lucerne-baserte urmakeren Carl F. Bucherer blir det 44. klokkemerket som blir med i stiftelsen, hvis mål er å fremme «excellence» innen urmakerkunst rundt om i verden.


av Gunnhild Bjørnsti–Det at Carl F. Bucherer blir full partner hos Fondation de la Haute Horlogerie er som å få tre Michelin stjerner i matverdenen, forklarer urmaker Tom Møller Christensen.

–Klokkemerket er innlemmet grunnet sitt arbeide med manufacture urverk og deres utvikling av peripheral og dobbel peripheral mekanikk i sine urverk både med og uten tourbillion, forklarer han videre.

Tidligere i år imponerte Carl F. Bucherer klokkeverdenen med sin Manero Tourbillon Double Peripheral, en genialt fremstilt klokke med en flytende tourbillon som demonstrerte merkets ledende rolle i peripheral teknologi. Carl F. Bucherer er et familiefirma, nå med tredje generasjon ved roret.


I 2016 åpnes ny fabrikk i Lengnau

I 2017 åpnes ny eksklusiv butikk i Lucerne


Hvert nytt medlem som blir opptatt av FHH, styrker organisasjonen i sitt oppdrag med å gjøre kreativiteten, kompetansen og den innovative ånden innen Fine Watchmaking bedre kjent. Takket være panelet av klokkemerker som representerer tradisjonell horologi og urmakerkunstens "nye skole", fremstår FHH som en kulturell autoritet i dette særegne miljøet hvor vitenskap kombineres med kunst. I løpet av tiden fremover vil virksomheten trene fagfolk til å informere vanlige mennesker om klokkekunst og organisere arrangementer som bidrar til å fremme denne enestående tilnærmingen til måling av tid.Carl F. Bucherers historie går helt tilbake til 1888, og i år feires merket 130 års jubileum. I løpet av begynnelsen av 2000-tallet gjorde selskapet konstante fremskritt mot å bli en manufacture. Det begynte med in-house urverk i 2005, og i 2008 lanserte de CFB A1000, verdens første automatiske urverk med peripheral oscillerende vekt. Siden da har Carl F. Bucherer fortsatt å utvikle sin ekspertise på et nytt produksjonssted i Lengnau, nær Biel i Sveits. Det er stedet hvor innovative urverk som den geniale T300, selve essensen av Manero Tourbillon Double Peripheral, er designet, utviklet og produsert til det høyeste kvalitetsnivå.


I 2014 lanseres CLR -Liga laser teknologi

I 2018 feires 130 års jubileum


Det er merkets fortid og denne kompetansen som gjør Carl F. Bucherer til et navn å regne med. Fondation de la Haute Horlogerie er spesielt stolt av å innlemme Carl F. Bucherer som det 44. klokkemerke.

Her kan du lese mer om historien til Carl F. Bucherer.

 

Urmaker Thorbjørnsen i Stavanger fører Carl F. Bucherer.


Publisert 24.11.2018

Instagram

Basic.no