G-SHOCK GULFMASTER

G-SHOCK samarbeider med det Nederlandske sjøredningsselskapet i forbindelse med lanseringen av sin nye Gulfmaster GWN-Q1000

G-SHOCK og det Kongelige Nederlandske sjøredningsselskapet, KNRM, har valgt å samarbeide i forbindelse med lanseringen av den helt nye Gulfmaster GWN-Q1000. Den nye modellen er utstyrt med en Quad Sensor som kan analysere de rådende værforhold til sjøs. Dette gjør den nye Gulfmaster til det ultimate verktøy å bruke under søk og redningsaktiviteter.

 

gulfmaster 

gulfmaster

 

Gulfmaster GWN-Q1000 er det seneste tilskuddet i serien Master Of G, der man deler inn klokkene i land, hav og himmel. Modellen er spesialtilpasset for å bestå alle tenkbare utfordringer som kan oppstå på havet, samtidig som den er et uvurderlig hjelpemiddel. Den er utstyrt med det seneste innen Quad Sensor-teknologien, hvilket innebærer høydemåler, termometer, dybdemåler, flo- og fjæreindikator og barometer. I tillegg har den funksjoner som kompass, solcellebatteri og radiosignalmottak. Tilsammen gjør dette den nye Gulfmaster til den ultimate klokken på sjøen.

G-SHOCK er stolte av å kunne presentere denne nye modellen i samarbeid med KNRM. Organisasjonen har 45 redningsstasjoner utplassert langs den nederlandske kysten, hvor frivillige patruljerer og blir kalt ut mer enn 2000 ganger per år. Dette resulterer i at mer enn 3000 personer i året blir reddet. Ansatte på KNRM har blitt utstyrt med Gulfmaster i sin tjeneste. Dette innebærer at sjøredningen har et viktig redskap med stor funksjonalitet tilgjengelig i sin arbeidshverdag, som fungerer også under de mest ekstreme situasjoner. 

 

From the very first meeting I was touched by the professional attitude in all involved as well as the way CASIO sincerely looked out for KNRM’s interests. In CASIO, KNRM has truly found a partner. If CASIO’s people are anything like their products, I am fully confident of the new G-SHOCK!”, sier Edward Zwitser, PR-ansvarlig hos KNRM.

 

I likhet med den tidligere Gulfmaster-modellen har GWN-Q1000 en korrosjonsbestandig kasse som garanterer klokkens holdbarhet og funksjon i bruk til havs. For å forbedre vanntettheten, er det brukt metallrør som muliggjør bruk av kontrollknappene også under vann.

 

gulfmaster 

gulfmaster

gulfmaster 

 

Gulfmaster GWN-Q1000 koster fra 9298,- NOK og er tilgjengelig hos utvalgte G-SHOCK forhandlere.


 

Instagram

Basic.no