Grand Seiko Hi Beat 36000 Professional 600m Diver flytter grenser

I mange år har Grand Seiko dykkerklokker vært etterspurt fra hobbydykkere.

Nå har det for første gang kommet en profesjonell dykkerklokke lagd etter Grand Seikos nøyaktige standarder. Med kasse i titan, eksklusiv 9S Hi-Beat kaliber og eksepsjonell antimagnetisme er denne nye modellen, med Grand Seiko logoen klokken tolv, det produktet som flytter grenser og bringer Grand Seiko inn i en helt ny verden.

 

grand seiko

 

Alle egenskapene til Grand Seiko er her: enestående presisjon på -3 til +5 sekunder pr dag, god lesbarhet, høy holdbarhet, takket være titankassen og lenken med høy intensitet og de særegne rene kanter som bare Zaratsu-polering kan oppnå. Dette er umiskjennelig en Grand Seiko og likevel er ingen kompromiss gjort for å tilfredsstille behovene til en profesjonell dykkerklokke. Klokken er laget for metningsdykking, med den ventilfrie heliummotstanden som er resultat av Seikos innovative teknologi, inkludert heavy duty-konstruksjon og L-formet pakning. Sporene på den bevegelige bezelringen er utvidet for sikker bruk, og kan selv brukes med tykke hansker. Lenken har en glidende forlengelsesinnstilling for å tilpasse bruk på våtdrakt. Selv om urskiven er beregnet for denne spesielle bruken, er den laget av jern for å beskytte urverket fra de skadelige effektene av magnetisme og gir magnetisk motstand på 16.000 A/m. Hele klokken og alle dens komponenter er bygget for langvarig bruk; kassen, stillakselen og krone er designet for sikker service og til og med bezel har en firedelt design som gjør det enkelt å demontere og gjenmontere.

 

grand seiko 

Grand Seiko Hi-Beat 36000 Professional 600m dykker kommer i to varianter. Den første er en limitert utgave som tilbys med en ekstra sterk silikonrem i tillegg til en høy-intensitet titanlenke. Remmen har samme farge som den dype Grand Seiko-blåfarge, nettopp for å matche selve urskiven. Det vil kun lages 500 av denne limiterte utgaven. Den andre versjonen har en svart urskive og vil være en permanent del av Grand Seiko-kolleksjonen. Begge versjonene vil være tilgjengelige fra august 2017.

 


 

Instagram

Basic.no