IWC Big Pilot’s Watch - Edition Right-Hander

Diskusjonen om hvilken arm som er riktig for armbåndsuret har nok ingen fasit, men det er ingen overdrivelse at bransjestandarden normalt plasserer krone og trykknapper på høyre side - og således antyder venstre hånd som den «mest praktiske». IWC Big Pilot’s Watch «Edition Right-Hander» gjør det motsatte!


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.no


IWC Big Pilot’s Watch - Edition Right-Hander

IWCs Big Pilot’s Watch er en klokke som bærer navnet med rette, for dette er en voksen klokke med sine 46.2 millimeter i diameter og 15.6 millimter i høyde og en svært fremtredende krone – praktisk om du må operere klokken med flyvehanskene på. Her sendes tankene til klassisk luftfart hvor lesbarhet stod i høysetet, og som understrekes av den røffe skinnremmen med passende nagler mot remfestene.

Edition Right-Hander
Den nye limiterte utgaven flytter nevnte krone over på motsatt side, og det kan være praktisk uansett håndledd man bærer den på, men er kanskje spesielt myntet på de med armbåndsuret rundt høyre hånd. Urkassen er produsert i stål og urskiven har en grå «sunray»-finisjering med sorte underskiver som viser sekunder og gangreserve, mens et datovindu er plassert klokken seks.IWCs eget 52010-urverk sikrer voksne 7 dagers eller 168 timers gangreserve, dersom du legger klokken fra deg i cockpiten. Klokken har ripefritt safirglass på fronten, mens baksiden er lukket. En oppgitt vanntetthet til 60 meter understreker at denne trives best langt oppi luften, fremfor på bassengkanten.

Denne utgaven kommer i kun 250 eksemplarer og vil kunne kjøpes hos autoriserte forhandlere fra august. Prisen ser ut til å havne på rett rundt 150.000 kroner.


Publisert 13.08.2019

Instagram

Basic.no