KRONABY: PREMIUMKLOKKER MED SMARTE FUNKSJONER.

Det Malmø-baserte klokkemerket Kronaby kombinerer verdensledende teknologi med stilren skandinavisk design. Kronaby sin kolleksjon kommer i 4 modeller som kombinerer tradisjonelt urmakeri og med en moderne livsstil.


Av Redaksjonen - KonkurranseSamtlige Kronaby-klokker har det revulosjonerende tilkoblete urverket, Kronaby Connected Movement, som er utviklet av Kronaby. Det gir unike tekniske muligheter til å oppdatere klokken med nye funksjoner via en meget intuitiv og brukervennlig app. Dette gjør at Kronaby klokken ser ut som et vanlig stilrent herre- eller dameur, men under overflaten skjuler det seg teknologi og funksjoner som styres fra appen man laster ned på sin telefon. 

Kort fortalt betyr det at du som bruker selv bestemmer hvilke funksjoner du ønsker at din Kronaby skal utføre, for eksempel vibrasjon når du får meldinger, samtaler eller mail fra viktige kontakter eller å bytte sang på Spotify. Felles for funksjonene er at de alle fører til at du sjekker mobil, ipad eller lap-topen sjeldnere. Samtidig behøver klokkene ingen ladning og samtlige modeller har ur-teknisk kvalitet med stålkasse, safirglass, 10 atm vanntett og 2 års batteritid.


Modell Apex 

Modell apex


Samtidig som samfunnet digitaliseres, øker behovet for å kunne logge av skjermen oftere. Kronaby Connected Watch bidrar positivt til dette gjennom smarte funksjoner som gjør at du oftere kan la mobilen bli liggende i lommen.

I tillegg har Kronaby batterilevetid på opptil 2 år og trenger ikke lades.  Batteriet byttes som på en vanlig klokke hos en autoriskert forhandler. En applikasjon gir beskjed når det er tid for batteribytte.

Kolleksjonen består av 4 klassiske modeller, APEX, SEKEL, NORD og CARAT. Hele kollesjonen er utviklet omkring begrepet Human Technology. Kjernen i Human Technology er at klokkens funksjoner skal tillføre og forenkle hverdagen for brukeren uten og oppleves som påtrengende. Kolleksjonen er skapt får å passe en moderne livsstil ved å  kombinere smakfull design med smarte individtilpassede  funksjoner. Alle modellene er analoge klokker med 2 eller 4 visere.

Kronaby er først og fremst en genuin klokke, men i kombinasjon med vår teknologi har vi utviklet en klokke som gjør mye mer enn å vise tiden og som samtidig er et vakkert smykke.”, sier Sarandis Kalogeropulos, en av de fire grunnleggerne av Kronaby. ”Vår filosofi handler om å la brukeren oppleve mer. Å være frakoblet men allikevel tilkoblet.”

Veil pris fra kr. 3 390.- til kr. 6 490.-


Modell Apex

Modell Sekel


Om Kronaby

Kronaby er et klokkevaremerke fra Malmø i Sverige lansert av Anima.  Ved å kombinere verdensledende digital teknikk, elegant stilren skandinavisk design og traditionelt urmakerhåndverk, har Kronaby tatt frem en ny generasjon klokker. 

Om Anima

Anima er et Svensk teknologiselskap som har spesialisert seg på smart, målrettet utformet design av  tilkoblet produkter. Selskapet er lokalisert i Malmö, Sverige og sysselsetter et team på 70 personer. Anima er støttet av det kinesiske selskapet Goertek Inc, oppført på Shenzhen Stock Exchange.


TEKNISK BESKRIVELSE:

URVERK:

-          Egenutviklet urverk med Sveitsisk Soprod quartz viser-gangverk

-          Batteri levetid: ca. 2 år

FUNKSJONER:

Funskjonene installeres i applikasjonen i smart mobiltelefon

-          Time- og minuttvisere

-          Dato

-          Alternativ tid i annen tidssone

-          Skritt teller

-          Nedtelling

-          Vibrasjons notifikasjon

-          Finn telefon

-          Kamera fjernkontroll

-          Musikk fjernkontroll

-          Følg meg hjem

-          Marker plassering

URKASSE:

-          Polert og satin finisert rund stålkasse/PVD Gold Plated eller Rose Plated  med diameter 38 mm, 41 mm og  43 mm

-          Ripesikkert safirglass med antireflekterende belegg.

-          Skru baklokk med Kronaby’s dekor

TALLSKIVE:

-          Indeksering og visere med grønn Superluminova®

-          Rhodium-behandlet time- og minutttvisere

VANNTETTHET:

-          10 ATM (tilsvarende ca. 100m)

Leveres med naturlig behandlet kalveskinnrem eller lenke.


Publisert 15.11.2018

Instagram

Basic.no