Longines feirer 50 millioner produserte klokker!

Når man gjennom selskapets historie har produsert imponerende 50 millioner klokker må det være lov med en liten feiring. For Longines er virkelig en av de store sveitsiske produsentene, og for å markere begivenheten har de produsert en helt spesiell klokke med det passende serienummeret 50.000.000!


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.noMed en 185 år lang historie er det kanskje ikke overraskende at det har gått noen klokker ut fra fabrikken til Longines, plassert i den lille landsbyen St. Imier i Sveits. Men at Longines har nådd 50 millioner (!) klokker var likevel overraskende for undertegnede. Det er rett og slett vanvittig mange klokker, til tross for at produsenten har holdt på så lenge som de har.Longines har valgt å feire begivenheten ved å produsere en helt spesiell utgave av sin Annual Calendar som man finner i «Master»-kolleksjonen, og som vi tidligere har omtalt her på Basic. Klokken, som har fått det passende serienummeret 50000000, kommer i en kasse av roségull som måler 40 millimeter og har fått en spesiell logo også på baksiden. Skiven er hvit og blånerte visere gir en flott kontrast mot bakgrunnen. Klokken leveres på en brun skinnrem med lyse kontrastsømmer som gjenspeiler fargen på urkassen.

Om klokken skal selges, doneres bort eller beholdes av selskapet er ikke kjent, men uansett er det på sin plass å gratulere Longines med en milepæl!Publisert 16.01.2019

Instagram

Basic.no