Longines Heritage Classic Chronograph 1946

Gjennom sin lange historie, har Longines skapt flere klokker som har blitt til klassikere. Nå kommer en ny tolkning av en modell fra 1940-årene, nemlig Longines Heritage Classic Chronograph 1946 som et perfekt eksempel. Den er på 40mm og har en "understated" urskive som vil begeistre samlere og aficionados av merket.


Skrevet av Gunnhild Bjørnsti


Longines puster liv inn i en elegant klokke fra slutten av 1940-tallet.


Longines har nylig utvidet sitt Heritage segment med en ny tolkning av Longines Heritage Classic Chronograph 1946. I løpet av denne perioden på 40-tallet designet klokkemerket en serie elegante ur med moderne teknologi for sin tid. Slike klokkemodeller med en diskret stil forsetter å fascinere alle som liker vintage klokkekunst. Longines Heritage Classic Chronograph 1946 er en selvopptrekkend ekronograf utviklet eksklusivt for merket (L895.5).


Ny utgave.

Original utgaven


Uret har en buet urskive i sølvbelagt opal, med to ekstra tidsangivelser på 30 minutter og sekunder. Tallene er i "dolphin" italic typisk for denne epoken. 12 tallet er utført i antikk stil. Viserne er i blåfarget stål som tilfører skjønnhet til denne elegante klokken som har safirkrystallglass med anti-reflekterende egenskap. Modellen har en semi-matt sort skinnrem med myk tektsur og vintage look. 


Prisen er oppgitt til kr 28 490.- Ref nr L2.827.4.73.0


Publisert 08.01.2020

Instagram

Basic.no