Longines HydroConquest Green

Baselworld 2018 ga oss nyeste generasjon av HydroConquest fra Longines, og populariteten til modellen siden vitner om at mye ble gjort riktig. Nå kommer dykkeren i grønn farge – og Longines har et ekstra ess i ermet med en enda litt grommere «Boutique-edition».


Skrevet av Jørgen ErdahlDen nye fargevarianten kommer i både 41 og 43 millimeters størrelse, likt som sine eksisterende søsken, og kan kombineres med enten lenke eller matchende gummirem. Kjerneelementer som keramisk bezel, safirglass og 300 meters oppgitt vannresistens er selvsagt tilstede. På innsiden sitter et selvopptrekkende urverk i form av L888.2, produsert av ETA eksklusivt for Longines, som gir 64 timers gangreserve.Boutique-variant
Longines’ benytter anledningen til å lansere en egen variant som kun vil bli å finne i deres egne boutiques. Denne kommer i 41 millimeters størrelse og skiller seg fra standardvarianten med sin vertikale børstede finish - på en skive laget i keramikk. Også på innsiden er det gjort små endringer med en oppgradert variant av urverket i form av en spiral av silisium. Det sikrer enda bedre motstandsdyktighet mot magnetisme og temperatursvingninger i urverket som har fått navnet L888.5.


HydroConquest i grønn farge vil få en utsalgspris lik eksisterende modeller, altså 14.990 norske kroner og forventes i butikkene fra april. Ettersom vi ikke har noen Longines boutiques i Norge vil man måtte lete i utlandet etter den spesialvarianten, som trolig også vil havne noe høyere i pris.


Publisert 11.03.2020

Instagram

Basic.no