Longines med feminine nyheter!

Med en kombinasjon av feminitet og elegante linjer kommer nå Longines med sin nye Conquest Classic-kolleksjon. Med flere ulike varianter, herunder mange som benytter perlemorskive og diamanter, er dette klokker som kan brukes både til hverdag og fest.


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.no


Conquest Classic


Longines kommer med en rekke varianter til sin nye Conquest Classic, og disse klokkene blir tilgjengelig i både 29.5 og 34 millimeter store urkasser i stål. Det burde gjøre det enkelt å finne en størrelse som man føler kler sin personlige smak og stil. Med safirglass og en oppgitt vanntetthet til 50 meter er det klokker som bør tåle hverdagsbruk, samtidig som de er pyntet nok til langt mer formelle anledninger.Pyntet eller stivpyntet
Alle de nye variantene er litt pyntet og spiller helt klart på det litt elegante i sitt design, blant annet uten overflødig tekst eller symboler utover den rene Longines-logoen på skiven. Likevel spenner kolleksjonen fra de enklere variantene med blå, sort eller sølvfarget «sunray» skive med fasettslipte timemarkører og visere i rødt gull - til de mest «stivpyntede» hvor du finner diamantsatt bezelring, perlemorskive, rhodium-belagte visere og diamanter som timemarkører. Et datovindu plassert klokken tre går igjen på alle modeller.Urkassene er slanke og polerte, mens lenken kombinerer polerte ytterkanter med børstede senterledd som festes rundt armen med en dobbel (butterfly) foldespenne. På innsiden sitter batteridrevne urverk fra ETA som sikrer god nøyaktighet og driftssikkerhet.


Norske priser vil starte på 8.490 norske kroner!


Publisert 12.09.2019

Instagram

Basic.no