Maurice Lacroix vinner pris på RED DOT DESIGN AWARD

Etter å ha mottatt den prestisjetunge Red Dot Design Award flere år på rad, ble utdelingen i  2019 ikke noe unntak for Maurice Lacroix. Jurymedlemmene ble helt betatt av den nye AIKON Automatic Skeleton.


Skrevet av Gunnhild BjørnstiDen internasjonalt anerkjente konkurransen legger fokus på innovasjoner innen produktdesign, kommunikasjon og designkonsepter. Premiene, som presenteres av Design Zentrum Nordrhein Westfalen i Essen, Tyskland, tildeles av ledende eksperter som ønsker å anerkjenne innovasjon og kunnskap i kreative næringer.

Maurice Lacroix er veldig stolt over å ha mottatt heder for enda en klokke ved å ta oppfinnsomhet og betydelig kompetanse i bruk. I januar presenterte fabrikken (Manufacture) AIKON Automatic Skeleton til verdensmediene i den vakre byen Genève. Uret mottok øyeblikkelig entusiastisk ros fra klokke-entusiaster via husets anerkjente tradisjoner for åpne urverk. I kombinasjon med visuell letthet og en viss styrke. Denne kompetansen var åpenbar med Calypso Skeleton lansert i 1993, så vel som Masterpiece skeleton utgitt i 2007.Maurice Lacroix har designet en anthracite skeleton i en 45 mm stålkasse med en satin-behandlet overflate. AIKON Automatic Skeleton har fått polerte kanter og en distinktiv bezel med seks riddere, et kjennetegn til alle AIKON klokkene. Under klokkens sorte PVD behandlet overflate har AIKON Automatic Skeleton fått et ML234 kaliber.


 

ML AIKON GENTS 45MM - Veil. Pris 54.990,-


Denne klokken er av et limitert opplag på 250 og vil komme i butikk i løpet av april. Besøk gjerne Maurice Lacroix`s BrandPartnerside her.


Publisert 04.04.2019

Instagram

Basic.no