MeisterSinger City Edition 2019 – Oslo & Stavanger

Det er bare uker siden vi omtalte den helt nye «Bronze Line» fra tyske MeisterSinger som så veldig spennende ut, og nå kommer årets «City Edition» til butikkhyllene hos forhandlere verden rundt. I år omfatter kolleksjonen 56 ulike byer og nytt av året er en egen variant for Stavanger, som slår følge med Oslo!


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.noSom skrevet tidligere har MeisterSinger har klart å skape seg en litt egen identitet blant klokkeprodusenter, ved å hente inspirasjon fra middelalderens tårnklokker. Én enkelt viser, som gjør én full rotasjon på 12 timer og skiller seg derfor drastisk fra brorparten av armbåndsur på markedet.


City Edition

Oslo Edition

Stavanger Edition


City Edition
2019 er fjerde året selskapet lanserer egne City Editions, hvor man i samarbeid med forhandlere og partnere verden over utvikler egne utgaver for hver by, limitert til få eksemplarer. I fjor kom hovedstaden med på listen, og i år har Stavanger slått følge - som et samarbeidet med Urmaker Thorbjørnsen. Foreløpig har ikke Meistersinger en forhandler i Olso, men ta kontakt med Hubert Agency i Stockholm for Oslo Edition her.

Oslo Edition limitert til 5 stk


Årets klokker bygger over baseversjonen No.03 på 40 millimeter. Klokkene produseres i stål og kommer med et ETA 2824-2 eller Sellita SW 200-1 på innsiden, som trekkes automatisk og gir 38 timer gangreserve.

Stavanger Edition limitert til 5 stk.


Felles for alle City-variantene er en mørk blå urskive med gullfargede markører på hver hele time og rundt datovinduet klokken seks, mens viseren og resterende markeringer er hvite. Baksiden er utstyrt med safirglass som viser den aktuelle byens «skyline», mens byens navn og en unik passende tekst er gravert på selve kassen. Sånn sett er det baksiden som skiller de ulike byene fra hverandre.


Norsk veiledende pris er satt til 20.000 kroner og klokkene blir tilgjengelig i oktober!


Publisert 27.09.2019

Instagram

Basic.no