Ny importør av WOLF 1834 i Norge, åpner eksklusiv nettbutikk!

WOLF har siden 1834 vært en kvalitetsleverandør av eksklusivt tilbehør til både han og henne. Selskapet drives i dag av 5. generasjon, Simon Philip Wolf som viderefører arven fra sine forfedre. WOLF lager alt fra luksussafer og windere for klokker til mindre reisesmykkeskrin. Produktene deres kjennetegnes av en utsøkt kvalitet og finish, samt flere patenterte løsninger av høy klasse.


Av redaksjonenNylig har det norske klokkekompaniet Von Doren tatt over import og distribusjon av WOLF 1834. I den forbindelse lanserer de i disse dager en eksklusiv nettbutikk for nettopp å kunne tilby kvalitetsprodukter som tar vare på de eiendeler man holder kjærest.

Kommunikasjonsansvarlig i www.VDstore.no Jan Vindenes sier følgende:

-       I nettbutikken vil vi kunne tilby et bredt spekter av tilbehør, inkludert oppbevaring av smykker og juveler samt windere, bokser og ruller til klokker. WOLF med sin patetenterte sensor-teknologi er de eneste på markedet som leverer windere som måler nøyaktig antall rotasjoner per døgn, mens de fleste andre merker bare estimerer rotasjoner basert på tid. Som eksempel vil rotoren i en winder få større motstand hvis man setter inn en tyngre klokke, som videre kan føre til feil antall rotasjoner. Nettopp dette unngår alle WOLF-windere ved hjelp av sin patenterte teknologi, og derfor mener vi WOLF er det klart beste valget.

-       Klokker og smykker har gjerne en større verdi enn selve prislappen som står på dem. For mange kan en klokke minne deg om et øyeblikk i livet med stor betydning. Kanskje man arvet en klokke fra sin oldefar eller kanskje man fikk den i gave fra en større begivenhet. Det samme med smykker. Den ringen man får en gang i livet av sin utkårede, ringen man bærer som et symbol på kjærlighet og troskap to mennesker i mellom. Halskjedet man kjøpte på en fantastisk ferie. Disse gjenstandene betyr mye for oss, og derfor er det viktig å ta vare på dem og oppbevare de på en trygg og hensiktsmessig måte. Sier Vindenes.Nettbutikken www.VDstore.no er åpnet og klar for å ta imot ordre. Produktene de fører ligger i et prissjikte fra noen hundre kroner til rundt tre hundre tusen. Butikken har som mål å tilby det lille ekstra til den som har alt, og er derfor en ypperlig plass å starte letingen etter en gave til seg selv eller dem som er ekstra vanskelig å finne noe til. Fra sigaretui, passholdere, og klokkeruller til eksklusive winder-kabinetter, vil man nok finne noe for enhver smak hos VDstore.no.

Se flere modeller fra Wolf og VDstore i egen lookbook her


Publisert 18.10.2018


Publisert 18.10.2018

Instagram

Basic.no