NY LIMITED EDITION –av AIKON AUTOMATIC CHRONOGRAPH COLLECTION

Nye fargekombinasjoner og utstuderte detaljer med Maurice Lacroix signatur – M logo på remmen.


Skrevet av Gunnhild BjørnstiEt år etter lanseringen av AIKON Automatic Chronograph-serien, lanseres en limited edition på 500 klokker med ny fargekombinasjon. AIKON Automatic Chronograph Limited Edition galvaniserer kolleksjonen med sin nye grå urskive, blå tallmarkører og røde visere.

Med dynamiske vinkler, distinkt polering og satin børstet effekt, gjør AIKON Automatic Chronograph Limited Edition seg svært godt på håndleddet takket være sin størrelse på 44 mm i diameter, systematiske detaljer og klar energi. Fargekombinasjonen, komplikasjonen og utførelsen av den perforerte remmen er inspirert av designkulturen og arkitekturen som går som en rød tråd gjennom alle Maurice Lacroix-kreasjoner.

AIKON Automatic Chronograph Limited Editions kraftfulle proporsjoner kommer også som et resultat av den automatiske kronograf-kaliberen av høy kvalitet. Tydelige kroner og bak-kassen som er skrudd på fremhever klokkens estetiske utseende, samt gjør uret vanntett ned til 200 meter. AIKON Automatic Chronograph Limited Edition bruker Maurice Lacroix EasyChange’s praktiske system for å raskt kunne skifte ut remmer. Men hva kan erstatte den sterke karakteren til den matte blå kalveskinnsremmen med rød søm? Perforeringene tilfører en retro-sporty touch til dette uret.Urskiven på AIKON Automatic Chronograph Limited Edition har det opphevede AIKON Automatic Chronograph mønsteret. De små, regulære firkantene vises her i en sølvgråfarge. De røde lakkerte viserne står tydelig ut mot den blå nyansen. Påsatte time-markører pryder urskiven med rett og skråkantet design som fanger lyset til perfeksjon. Det samme gjelder for de polerte konturene for datovisningen.

De elegante, energiske kurvene på stålkassen uttrykker den moderne, maskuline følelsen som Maurice Lacroix har tilført modellene. Kantene på bezelet er polert, slik som de seks detaljene, - en AIKON signatur. AIKON Automatic Chronograph Limited Edition er sterk og maskulin uten å være for detaljert eller stor, - en moderne klokke med en unik tilstedeværelse. Manufacture-avdelingen fortsetter å produsere klokker med en verdi som er betydelig høyere enn prisen, selv i dette tilfelle med en limited edition på 500 klokker.

Denne modellen blir tilgjengelig i butikk i Mars.AIKON SPIRIT

AIKON Automatic klokkene er etterkommere av Maurice Lacroix Calypso. Dette ståluret var en av merkets ikoniske modeller på 1980- og 90-tallet med de sammedesignkoder som lever videre i AIKON. Som integrert urkasse, bezel med dekor av seks  armer som omringer flatt safirkrystall-glass og remmen markert med en applikert M-logo. I 2016 produserte Maurice Lacroix en moderne gjenfortolkning av dette ikoniske uret med quarts AIKON. I 2018 fortsatte de automatiske kronografmodellene trenden, hvor mesterstykket er denne 2019 limited edition utgaven på 500 klokker


Publisert 24.01.2019

Instagram

Basic.no