Ny limitert utgave av Victorinox I.N.O.X. Carbon

Nyeste utgave i Victorinox’ I.N.O.X. Carbon-serie, med sine signalgule og røde detaljer,  er en klokke som henter fargeinspirasjon fra verdens brannmannskaper. Med en urkasse i karbonkompositt og med paracord som rem, er dette en klokke som både utstråler - og trolig mestrer - røffe hverdagsutfordringer.


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.noDet er liten tvil om at Victorinox har forsøkt å appellere til de som enten arbeider i en redningstjeneste, eller kanskje har en skjult jente- eller guttedrøm om å gjøre det, med nyeste tilskudd i Carbon-serien. For selv om urkassen og skiven er utført i karbonkompositt, med sitt gråsorte utseende, er det hentet inn rikelig med signalgule og røde detaljer. Mest iøynefallende er selvsagt paracord-remmen, men også mange av markeringene langs indre bezelring og sekundviseren har fått innslag av de lett synlige fargene.Lett, sterk og synlig
Den 43 millimeter store urkassen i karbonkompositt gjør klokken både lett og sterk, og oppgitt vanntetthet er ned til 200 meter under vannskorpa. Victorinox selv understreker at klokken skal utstråle styrke, presisjon, motstandsdyktighet og synlighet – akkurat slik man forventer fra redningsmannskaper og brannpersonell verden rundt. I tillegg til vanlig tidsvisning har man utstyrt klokken med datovindu plassert mellom klokken 4 og 5.


Klokken leveres i en egen boks hvor du også får med et «Swiss Army Knife - Rescue Tool» i samme signalfarger som går igjen i klokken. Her medfølger også oppbevaringsetui og en ekstra (og langt mer diskré) sort skinnrem. Klokken er limitert til 1200 eksemplarer og er forventet tilgjengelig fra slutten av april. Norsk pris er 9.995,-.


Publisert 10.04.2019

Instagram

Basic.no