Ny sportsklokke fra Von Doren !

Von Doren er for mange kjent for sine dressklokker, rene linjer og klassisk design. Nå kommer det norske klokkemerket med en ny og tøffere satsning - denne gangen en sportsklokke.


Skrevet av RedaksjonenDen nye modellen er inspirert av oppfinneren og sjøfareren Ole Brude. Brude designet en overbygd livbåt, og seilte den lille 18 fots farkosten over Atlanterhavet fra Ålesund til USA i 1904.


Foto: Ålsunds Museums Fotoarkiv


Gjennom URÆD viser Von Doren seg fra en ny side. Som komplikasjoner på sin første sportsmodell falt valget på dag- og datovisning, og man får valget mellom norske eller engelske ukedager. Kassen måler 40 mm og er skarpt skåret med polerte sider, mens lugs er børstet.Viserne på URÆD har et innovativt, men rent uttrykk som matcher skivens mønster-design. Klokken er også utstyrt med en 12-timers bezel og beskyttes av safirglass på begge sider. Gjennom baksiden har man innsyn til urverket; Et selvtrekkende STP 4-13 med vakker finisjering. URÆD kommer i fargene Green Sea, Atlantic Blue og Lava. Produksjonen er begrenset til 1904 engelske og 1904 norske utgaver. URÆD har en diameter på 40mm, har doble lug-holes og leveres med både lenke og gummireim.


Von Doren - URÆD vil etter planen lanseres på Kickstarter medio januar. Du kan lese mer om URÆD ved å besøke nettsiden deres.

         Besøk nettsiden til Von Doren og modell Uræd 


Publisert 20.12.2019

Instagram

Basic.no