Nye utgaver av Sinn 104 St Sa.

Tyske Sinn Spezialuhren er kjent for sine «no-bullshit»-klokker som er produsert med fokus på funksjon og kvalitet. I forbindelse med klokkemessen «Munichtime» lanserte selskapet to nye utgaver av deres 104 St Sa, begge med noen virkelig flotte skiver.


Skrevet av: Jørgen Erdahl - Horae.noHelt siden den tidligere militærpiloten Helmut Sinn startet «Helmut Sinn Spezialuhren» i 1961 har selskapet fokusert på å produsere klokker av høy kvalitet, med et kanskje spesielt fokus på nett pilotklokker. Og nettopp filosofien om å produsere klokker som tåler alle tenkelige utfordringer, har brakt ur fra Sinn Spezialuhren til noen de mest ugjestmilde steder både på jorden og i verdensrommet.


Sinn 104 St Sa grå antransitt

Sinn 104 St Sa blå


En av selskapets mest populære modeller er 104 St Sa, og til Munichtime lanserte selskapet to nye utgaver med henholdsvis blå og grå (antrasitt) skive. Tidligere har disse klokkene kommet med enten sort eller hvit skive, og de nye skivene gir utvilsomt klokkene et nytt og spennende utseende som også utvider klokkens bruksområde. Utover nye skiver beholdes alle sentrale elementer fra originalen. Det vil si en 41 millimeter stor urkasse i stål, sort dreibar bezel, safirglass på begge sider av uret, tid, dag og dato-visning, samt en vanntetthet til 200 meter.På innsiden av den 11.5 millimeter tykke urkassen sitter et Sellita SW-220-1 automatisk urverk som gir god motstand mot temperatursvingninger og magnetisme, og som har en gangreserve på 38 timer. Klokkene kan leveres på en mengde ulike lærremmer, to ulike stållenker eller på silikonrem. Norsk pris ser ut til å havne på noe over 10.000,- for silikon- eller lærrem, mens en utgave på stållenke vil havne noe høyere.


Publisert 10.11.2018


Publisert 10.11.2018

Instagram

Basic.no