NYHET! Maurice Lacroix Aikon Automatic Bronze Limited Edition!

Sporty ur med blå skive og kasse i bronse. Lanseres i kun 500 eksemplarer. Urmaker Thorbjørnsen på Nytorget i Stavanger har fem av dem!


Tekst: Gunnhild BjørnstiMaurice Lacroix lanserte på årets Baselworld sin visjon av et luksuriøst sportsur. Ny Aikon Automatic Bronze Limited Edition er en oppdatert utgave med tre visere, automatic urverk, safirglass og bronse som gir en varm nyanse. Bronsen vil med tiden oppnå en patina som gir hvert ur særpreg for brukeren. Fuktighet og hudkontakt vil over tid prege materialet og tilføre en dypere tone.

Kassen er på 42mm, inspirert fra 1970-tallet med rund bezel og integrert rem. Dekor på bezel har børstet overflate, ikke polert som på stålurene. Høyden er 11 mm. Bak-kassen er i stål. Totalutseendet er et praktisk, pent og enkelt ur uten for mange detaljer. Det er sporty men kan passe til mange anledninger.For alle som kjenner til Aikon modellene vil man på denne nyheten legge merke til den klare blå urskiven som står i fin kontrast til tallene 3, 6, 9 og 12. Overflaten av skiven har forfinet rutemønster. Visere og tallmarkører er i roségull.

Denne versjonen har ikke datovindu som bidrar til et rent utseende. Urverket er en automatic calibre ML115 med 38 timers batterireserve og 4 Hz frekvens.Vanntett ned til 200 meter. Maurice Lacroix Aikon Automatic Bronze leveres med rem i blått kalveskinn og lyse stikninger, «M» i gull, praktisk foldelås i bronse og stål.

Klokken fåes kjøpt hos Urmaker Thorbjørnsen i Stavanger


Publisert 13.11.2018

Instagram

Basic.no