Nyhet! UTC Skydiver Black Night

Det svenske klokkemerket Sjöö Sandström lanserer UTC Skydiver Black Night, - en ny variasjon på den vel ansette UTC Skydiver. Klokkemodellen er sort som natten, har en kombinasjon av digital og analog tidsvisning og er en ekte pilotklokke. Dette er en klokke for alle som verdsetter funksjon, holdbarhet og kvalitet i perfekt harmoni.

Uret ble opprinnelig utviklet i samarbeid med svenske jagerflypiloter, og i 2011 leverte merket hele 1.100 eksemplarer av klokken, til Svenska flygvapnet sine Gripen-piloter.

 

skydiver

 

UTC Skydiver Black Night har 44,2 mm urkasse i sort DLC, sort urskive, mørke visere og tall. Den har et quartz-basert “SS G5” (ETA kaliber E20) og ripesikkert, anti-refleks safirkrystall. Uret byr på analog visning av timer, minutter og sekunder. Den digitale delen byr på visning av timer, minutter og sekunder (AM/PM, 24-timers visning), ekstra tidssone, evighetskalender, ukenummer, alarmer, tidtaking, nedtelling og bakgrunnslys. Bak på kassen er den individuelle nummerering inngravert. Vanntett ned til 10 ATM (100m). Leveres med gummirem.

Uret er montert for hånd på verksted i Stockholm som alle Sjöö Sandströms klokker.

 

skydiver

skydiver

 

Se mer: www.sjoosandstrom.se/utc-skydiver

 

< Tilbake