Nyheter i Panerai Luminor Due - med Goldtech!

Luminor Due har siden introduksjonen i 2016 vært et litt nettere alternativ til de mer voksne søsknene i Panerai-kolleksjonen. Nå kommer to 42 millimeter store utgaver i Goldtech, og man kan velge mellom både en sort og en varm hvit skivevariant.


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.noGoldtech er italienske Panerais egen gullblanding som har sett stadig mer utbredelse i kolleksjonen. Blandingen, som fortsatt er å regne som 18 karat gull, består i tillegg av blant annet kobber og platina, som gir et dusere og varmere uttrykk enn man normalt ser i tradisjonelt gull.


PAM 1041 & 1042
De to nyhetene deler alle egenskaper utover forskjellen på skive og skivefarge, hvor 1041 er den sorte og 1042 kommer med en varmhvit utgave. Ser man nærmere etter vil man i tillegg legge merke til at førstnevnte har en såkalt «sandwich»-skive hvor tallene er skåret ut fra det øverste laget, mens sistnevnte har appliserte markeringer. 


Pam 1041


 

Pam 1041


 

Pam 1042


 

Pam 1042


 

Bruk av Super-LumiNova gir god lesbarhet i mørke omgivelser, og dette går også igjen på viserne. En underskive med sekundviser klokken ni og datovindu klokken seks er felles egenskaper.

Begge klokkene kommer i samme 42 millimeter store og 10.5 millimeter høye urkasse, med den karakteristiske kronebeskytteren tilstede. På innsiden sitter det egenproduserte P.900 som er selvtrekkende og med en gangreserve på 3 dager. En sort skinnrem av alligator med en enkel spenne i Goldtech er også felles for utgavene.


Basert på internasjonale priser ser begge klokkene ut til å havne rett i overkant av 200.000 norske kroner.


Publisert 20.12.2019

Instagram

Basic.no