NYTT & SPENNENDE KLOKKEMERKE I NORGE

–Topp håndverk og veldig spennende design. H. Moser & Cie er et kjempeflott klokkemerke. Tom André Tidemann hos Tidemann Urmakermester 


Skrevet av Gunnhild Bjørnsti–Selskapet er nyskapende og de tør å ta sjanser på reklame, design og utvikling av nye modeller, men holder seg innenfor klassiske rammer eller det som er merket sitt DNA, forklarer Tom André Tidemann som er stolt av å selge klokkene fra anerkjente H. Moser & Cie. Denne kombinasjonen er sjelden vare når det gjelder de mest eksklusive merkene.

­­­– H. Moser & Cie. provoserer i en bransje som er ganske så konservativ, men de gjør det med en god porsjon humor, selvironi og med glimt i øyet. For det første med en reklamekampanje som het «make swiss made great again» akkurat da en lignende reklame pågikk i USA og som påpekte alt som var positivt og enkelte ting som kanskje ikke var fullt så bra med Sveits.


Kreativiteten lenge leve

H. Moser & Cie lagde verdens første klokke med en urkasse av ost. ­–Nå lager de en klokke som gror og «vokser», altså en klokke med levende blomster og gress.


Som et stikk i siden til Apple Watch lanserte de Swiss Alp serien. Swiss Alp ser ut som en Apple klokke, men har et mekanisk urverk i toppklassen. Det blir litt som å putte en Ferrarimotor i en Toyota Prius.


De har også lansert en litt mer sporty serie som heter Pionéer som man også kan få med stålkasse, samt mer klassiske modeller som Endevaour serien. Pionéer serien har alle muligheter til å bli en bestselger, både på grunn av startprisen, men også fordi serien er meget flott. Uret passer like godt til dressen som til sport.

Modell Pionèer Center Second

Modell Pionèer Center Second

Modell Endevaour

Modell Endevaour


Tidemann er nå første forhandler av H. Moser & Cie, ikke bare i Norge, men i hele Norden.

–Det skal vi være stolte av fordi dette klokkemerket er blitt såpass populært verden over, at de åpner ikke nye forhandlere ofte. De har også en total produksjon av ur på kun ca 1800 klokker i året, så det kan være utfordringer med å få enkelte modeller til Norge, spesielt de limiterte modellene. Merket har fått en meget god mottakelse blant nordmenn og det blir spennende å se fortsettelsen. H. Moser & Cie er klokkelidenskap på høyt nivå, avslutter Tom André Tidemann.Om merket

H. Moser & Cie. ble skapt av Heinrich Moser i 1828. De har adresse i Neuhausen am Rheinfall, og sysselsetter i dag rundt 60 personer, har utviklet 12 in-house urverk til dags dato og produserer mer enn 1500 klokker per år. H. Moser & Cie. produserer deler som balansefjærer, som brukes til egen produksjon samt til andre partnermerker.

H. Moser & Cie. er beæret over å ha et Moser familiemedlem med i selskapet som Honorary Chairman og President of the Heinrich and Henri Moser Foundation. Formålet med Moser-stiftelsen, opprettet av en av Heinrich Mosers etterkommere, er å holde familiens historie levende og lete frem gamle klokker til Moser Museum, som ligger i Charlottenfels Manor, Heinrich Mosers familiehjem.

Med sin betydelige kompetanse på urverk og høyt anerkjente erfaring innen klokkeverdenen, har MELB Holding aksjer i H. Moser & Cie. og Hautlence. MELB Holding er en uavhengig familiegruppe, basert i hjertet av den legendariske «klokkedalen» Vallée de Joux.


Publisert 30.04.2019

Instagram

Basic.no