Omega Planet Ocean i sprek farge!

Planet Ocean-serien til Omega er selskapets barskeste dykkermodeller med en oppgitt dybderating på 600 meter under vannskorpa. Nå i høst kommer den hittil kanskje sprekeste fargekombinasjonen i serien, når modellen lanseres i oransje og hvit farge!


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.no


Årets nylansering er første gang vi ser fargen med hvit skive.


Omega har lenge hatt dykkermodeller i sitt sortiment og Seamaster-familien er blant de aller mest kjente klokkeseriene i verden. I 2005 kom man med «storebror» Planet Ocean, en serie klokker som fokuserte på å være enda mer kapabel under krevende forhold - med blant annet økt motstandsdyktighet mot vann og heliumventil. Planet Ocean har siden blitt fornyet og dagens utgave kommer med både keramisk bezel og keramisk skive, i tillegg til lettleste numeraler og utstrakt brukt av Super-LumiNova.Oransje og hvit
Tidligere har modellserien hatt en rekke fargekombinasjoner å by på, og den oransje fargen har vært hyppig brukt gjennom en årrekke på både små og store detaljer på klokkene. Årets nylansering er imidlertid første gang vi ser fargen med hvit sive. Det gir et sommerlig og ganske sprekt utseende, samtidig som den oransje fargen virker å ha fått en ørliten mørkere nyanse enn tidligere utgaver.


Her med NATO-rem


Fortsatt er klokken 43.5 millimeter i diameter og urkassen produsert i stål med selskapets egenproduserte og meget kapable caliber 8900 på innsiden. Klokken kan leveres på stållenke eller en egen matchende NATO-rem med hvite, grå og oransje felter. På sistnevnte starter prisen på 56.600,-, mens man må legge ytterligere 3000,- kroner på bordet for lenken.

Tilgjengelig fra høsten!


Publisert 14.06.2019

Instagram

Basic.no