OMEGA Seamaster Aqua Terra

Lekkert, sofistikert og sporty.

 


omega seamaster

OMEGA Seamaster Aqua Terra Master Chronometer Ladies’ Collection

I år satser OMEGA på 30 nye modeller for kvinner.

Nyhetene i Seamaster Aqua Terra Master Chronometer Ladies’ Collection har urkasse og lenke med forbedret passform. Kronen er endret for bedre brukervennlighet. Skriften “water-resistance” er flyttet fra urskiven til baklokket.

Her presenteres Seamaster Aqua Terra Ladies Collection i to versjoner: Den ene er i stål og 18K Sedna™ gull, med urskive som kombinerer hvit perlemor med diamantindekser og en fullbesatt diamant-bezel. Den andre modellen har Tahiti perlemorskive med diamantindekser. Begge modellene er utstyrt med safirglass på baklokket slik at du kan se OMEGA Master Chronometer kaliber 8800. Urverket og hver enkelt av klokkene har nådd det høyeste nivået av sertifisering for presisjon og ytelse godkjent av METAS.


 

omega seamaster 

Seamaster Aqua Terra Master Chronometer Collection

OMEGA Seamaster Aqua Terra har alltid vært serien som kombinerer perfekt balanse mellom sofistikert og sporty stil.

I den nye Master Chronometer kolleksjonen har noen av de mest populære funksjonene blitt endret for å gi klokkene et nytt utseende. Den første merkbare endringen sees i klokkens urskive som er modellert etter dekket på luksusbåter. Det kjente teakmønsteret på Aqua Terra klokkene er nå horisontalt, i motsetning til vertikalt som tidligere. Datovisningen er flyttet fra klokken tre til klokken seks, og “water-resistance” er flyttet fra urskiven til baklokket. Urkassen er omformet for et vakkert og balansert utseende.

Her vises tre av de nye versjonene: En modell er laget av stål og 18K Sedna™ gull, med sølvaktig urskive med sorte visere og indekser, og sort gummirem estetisk integrert i designet av urkassen. Den neste er stålmodell med brun skinnrem, sølvaktig urskive med svarte visere og indekser og oransje sekundviser. “Seamaster” påskriften på urskiven og nummereringen på 15, 30, 45 og 60 sekunder (fire kardinalpunkter knyttet til seilnavigasjon og kompass) er også i oransje. Den tredje er i rent stål med dypblå urskive og rhodiumbelagte visere og indekser. OMEGA har med denne modellen oppnådd en bedre integrering mellom urkassen og lenken, som gir bedre passform for brukere med slanke håndledd.

Alle modellene er utstyrt med safirglass på baklokket slik at du kan se OMEGA sitt Master Chronometer kaliber 8900 eller 8800. Disse verkene og hver enkelt av klokkene har nådd det høyeste nivået av sertifisering for presisjon og ytelse godkjent av METAS. 

 


 

< Tilbake