Oris Movember Edition 2018

Støtt menns helse med å anlegge bart i høst! Og kjøpe den nye Oris klokken!


Tekst: Gunnhild Bjørnsti - foto OrisOris ønsker nå at så mange som mulig vil bidra for Movembers prosjekt. Hva skal man gjøre? Anlegg bart. Bruk klokken. Og ha det bra. Eller sagt på engelsk: “Grow a Mo. Wear the watch. And feel good.”

Oris arrangerte en paneldebatt om menns helse og lanserte sin nye Movember kampanje med klokken Oris Movember Edition Big Crown Pointer Date. Det skjedde i et kreativt lokale med vinranker og planter på Carousel restaurant i London.Oris lanserte et ambisiøst mål om å samle inn 100,000 Swiss francs i november til inntekt for Movember saken og oppmuntre menn til å engasjere seg i sin fysiske og mentale helse, samt skaffe penger til kreftforskning.


–I løpet av to år har vi samarbeidet med Movember Foundation, sier Ulrich W. Herzog, Oris styreformann i løpet av paneldebatten. –De har samme verdier som vårt selskap under tittelen: “Move to the Better,” som ikke bare går på menns helse men dekker også bevissthet på rent miljø i verdenshavene. Med Movembers konsept og bekjempelse av kreft, syntes vi dette var et godt grunnlag for å sammen tilnærme oss ulike mennesker. Dette var opptakten til hvorfor vi samarbeider med Movember, avrunder Ulrich W. Herzog.

Fakta om Movember modellen fra Oris finner du her

Ulrich W. Herzog


 

Publisert 02.11.2018


Publisert 02.11.2018

Instagram

Basic.no