Oris x Momotaro

Et samarbeid med det japanske denim-merket Momotaro gir utvilsomt Oris publisitet i det asiatiske markedet. Men samtidig gir det et friskt visuelt utseende på Divers Sixty-Five - som trolig kan appellere til kunder også langt unna de japanske øyer.


Skrevet av Jørgen ErdahlUnder slagordet «Made by hand without compromise» har Momotaro Jeans bygget seg opp et solid navn innen håndsydde denimklær av høy kvalitet. Kanskje først og fremst i hjemlandet Japan, men de senere årene også utenfor landegrensene. Nå leverer de denim til remmen på Oris’ nyeste samarbeidsprosjekt – og det velkjente signaturelementet med to hvite «battle stripes» er selvsagt med.Divers Sixty-Five
For samarbeidet har Oris valgt sin velkjente og populære Divers Sixty-Five. Dette er den 40 mm store utgaven med urkasse i stål, men med innslag av bronse i bezelen. Valget av skive falt på en gradert grønnfarge som trekker tankene mot det klassiske. Det understrekes ytterligere av Super-LumiNovaen som er av typen «Light Old Radium». Remmen har, i tillegg til nevnte denim, også innslag av skinn flere steder. Typiske kontrastsømmer er også på plass.

Foruten nevnte detaljer og «Oris x Momotaro» på baklokket er klokken lik sine søsken. Det vil si ripebestandig buet safirglass, en vanntetthet til 100 meter og et selvtrekkende mekanisk urverk – basert på Sellita SW200 - på innsiden.

Klokken leveres i et spesiallaget etui av denim og veiledende pris er 21.700 Nok veil.Publisert 29.07.2020

Instagram

Basic.no