Panerai Luminor i nye og gjennomførte utgaver!

Italienske Panerai har en sterk tilknytning til det våte element, noe som gjenspeiles i den blå sekundviseren. For disse nylanseringene er det imidlertid eneste livlige fargeelement i det som virkelig er et gjennomgående tema.


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.noFor første gang i selskapets historie lanseres nemlig skiver i sølvfarge, nærmere bestemt med et vertikalt børstet mønster og appliserte hvite tall og markører. For å matche det hele har Panerai utstyrt de to utgavene, som kommer i hhv. 42 eller 44 millimeter store urkasser, med passende stållenker med foldelås.Nytt design - men med velkjente elementer
Luminor Marina er vi vant til å se med sorte skiver og «sandwich»-utførelse på skiven, gjerne krydret med beige numeraler og markører for et klassisk og historisk utseende. Med den sølvgrå skiven endres dette inntrykket ganske radikalt og nykommerne beveger seg bort fra det klassiske dykkeruret, noe som også gjenspeiles i en lavere motstandsdyktighet mot vann på den minste utgaven, med sine 100 meter, kontra storebrorens mer «vanlige» 300 meter.


Pam978

Pam978


Til tross for det uvanlige utseende på skiven er dette fortsatt umiskjennelig Panerai, med de særegne numeralene og kronebeskytteren som velkjente elementer. Også innsiden huser det kjente P.9010 som er et selvtrekkende egenprodusert urverk med en gangreserve på 72 timer eller 3 dager, synlig gjennom safirglasset på baksiden.

Prismessig ser begge utgavene ut til å havne rett rundt 80.000 norske kroner.

Pam977

Pam977Publisert 28.03.2019

Instagram

Basic.no