pomellato - italiensk eleganse

Pomellato smykker er stadig i fornyelse, med vakre stener og materialer. Merkets historie og tradisjoner kommer til syne som designelementer.

Pomellato Smykker

Pomellato ble grunnlagt i 1967 av Pino Rabolini. Han var arving i en gullsmedfamilie og den første som introduserte prêt-à-porter i smykkeverdenen. Pino skapte årlige  kolleksjoner og fikk kvinner til å bruke smykker som tilbehør. Pomellato ble raskt anerkjent i både Italia og i hele verden. I dag er Pomellato Europas femte største juvelerhus og en av de ledende aktørene internasjonalt.

Inspirasjon, håndverk og stilsikkerhet
Pomellato smykker er lett gjenkjennelige. Designerne benytter ofte unike kombinasjoner av edle stener og med spennende formspråk. Hver Pomellato kolleksjon uttrykker overraskende kreativitet som ofte fører til nye stilretninger.

Firmaet har som mål å ivareta gullsmedfaget og håndverkskunsten til det ypperste. På hovedkontoret i Milano sitter over 100 gullsmeder som skaper smykker for hånd. Eksperter utfører nøye utvelgelse av edle stener, totalt brukes over 2 millioner stener årlig.

Pomellato har utviklet nye måter å sette og slipe edle stener på som gir dem spesiell form, lys og fargeeffekt. Dette skaper en gjenkjennelig, personlig stil.

Pomellato Smykker

Skuespiller Salma Hayek er Pomellatos nye ansikt. Hun er fotografert med ring og øredobber i modell «Arabesque Noir» etter orientalsk inspirasjon, i roségull og titanium.



Stjerner & Pomellato
Kjente skuespillere som Jennifer Lawrence, Anne Hathaway, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, Sandra
Bullock og Julia Roberts, samt filmregissør Sofia Coppola bruker Pomellato smykker på den røde løperen og privat. Sist ut er Salma Hayek som er modell og ambassadør for det italienske smykkehuset. Årets reklamekampanjen ble fotografert i Los Angeles, med Salma i et basseng med ulike smykker.

– Pomellato smykker har karakter og kraft til å øke en kvinnes personlighet. De tillater henne til å gjenskape seg selv hver gang hun bruker smykkene, sier Salma Hayek.

– Med Salma opplever Pomellato et nytt eventyr og en vakker transformasjon mens vi forblir sann til vår historie, avrunder direktør Andrea Morante.

Pomellato smykkene selges hos Juvelér Langaard.



SMYKKEKOLLEKSJONER
«M’ama non m’ama» kolleksjonen inspirerer til å kjenne på alle følelser. Hver farget sten representerer ulike stemninger som kjærlighet, glede, pasjon og minner. «M’ama non m’ama» betyr «elsker, elsker ikke» på italiensk.

«Arabesque» serien viser design som i orientalsk broderi.

«Milano» kolleksjonen viser til juvelerhusets tradisjoner og opprinnelse i byen Milano. Mange av
designelementene er hentet fra Pomellatos historie.


 

Pomellato Smykker«M’ama non m’ama» kolleksjonen


 

I juli 2013 ble Pomellato del av lukusgruppen Kering som eier bla Boucheron, Gucci, Bottega
Veneta, Saint Laurent, Alexander McQueen og Balenciaga. Pomellato selges i over 120 land.

 


 

< Tilbake