Raymond Weil Maestro The Beatles Sgt Pepper’s Limited Edition

Raymond Weil fortsetter samarbeidet med verdens mest kjente band ved å lansere en etterlengtet tredje utgave av Maestro The Beatles, limitert til 3.000 stk. Modellen er inspirert av det legendariske albumet Sergeant Pepper’s Lonely Hearts Club Band, og er preget av innovativt materialvalg og design.


Pressemelding


Maestro The Beatles Sgt Pepper’s Limited Edition er en flott hyllest til et legendarisk band, og en perfekt klokke for enhver fan!  


Det mest iøynefallende med klokken er skiven. Den er prydet av den berømte trommen fra albumets cover. Skiven er grå med en sort Pepper-tromme i midten. Denne er rammet inn av detaljer i gulldoublé. Også viserne og indeksene er i doublé, det samme er Beatles-logoen plassert ved klokken seks. Legg også merke til de spesielle indeksene plassert ved klokken fire, som symboliserer de fire medlemmene av bandet.   Klokken er utstyrt med et mekanisk RW4200-verk, og har 38 timers gangreserve. Kassen i gulldoublé er 40mm stor. Remmen er «vegan», og således i imitert skinn. Baklokket er i røkfarget glass, og prydes av Beatles-logoen, samt det limiterte produksjonsnummeret.Den limiterte modellen kommer i en spesialdesignet, fargesterk eske. Fargene er inspirert av de berømte dressene som bandmedlemmene har på seg på cover-bildet. Boksen hedrer de enkelte medlemmene på sidene.
Publisert 20.05.2019

Instagram

Basic.no