Raymond Weil presenterer flaggskipet i grønn drakt!

Freelancer er blant sveitsiske Raymond Weils mest populære modellserier, med signaturmodellen 2780 som selve flaggskipet i kolleksjonen. Nå lanseres en variant i moteriktig grønn farge, med matchende rem.


Skrevet av Jørgen ErdahlDa Raymond Weil lanserte sitt egendesignede urverk - RW1212 - i 2017 måtte de ha en passende klokke for å vise frem nyheten. Freelancer 2780 ble svaret, og selv om klokken kun har noen få år på baken har den rukket å komme i en hel rekke varianter – blant annet en i begrenset antall i samarbeid med rockegruppen AC/DC. Ikke overraskende ettersom merket har fokusert veldig på klokker med musikkrelaterte tema.RW1212
Urverket i serien henter sin navneinspirasjon fra postnummeret til Raymond Weils hovedkvarter og er et egendesignet og til dels egenutviklet urverk. Produksjonen foretas imidlertid av velkjente Sellita. Med en sirkulær åpning i skiven gis man innsyn til balansehjulet og gangen, med selve balansebroen som et ytterligere visuelt særtrekk som blir en viktig del av klokkens design.

Nytt er den mørke grønne skiven som kombinerer flere ulike finisjeringsteknikker. En ru matt sirkel ligger ytterst, mens man har valgt et tradisjonelt «Clous de Paris»-mønster mot sentrum. Med sitt lett skjeletterte utseende har man valgt å utelate andre distraksjoner som dato. Det holder klokken overraskende ren og elegant.Klokken for øvrig følger kjent oppskrift med en 42 x 10.6 millimeter stor urkasse i stål, hvor man bruker både polerte og børstede overflater for å skape kontrast. Både front og bakside har fått safirglass som både sikrer god ripemotstand og innsyn til det selvopptrekkende urverket som har en gangreserve på 38 timer.

Klokken finner veien til butikkhyllene nå i mars.

Pris:19 990.-Publisert 24.03.2020

Instagram

Basic.no