Raymond Weil ser mot stjernene med de helt nye Maestro Moon Phase

Maestro-serien er nok utvilsomt den kolleksjonen med mest «klassisk eleganse» fra Raymond Weil. Med de helt nye Maestro Moon Phase ser man mot stjernene, med det som blant mange er regnet som den vakreste komplikasjonen av de alle, månefasen.


Skrevet av: Jørgen Erdahl - Horae.noOm man er kjent med Maestro-serien til Raymond Weil vil man trolig raskt kjenne igjen nykommerne fra i år. Men mellom senter og klokken seks, hvor man tidligere har sett enten en egen underskive for sekunder eller en heldekkende skive, har man nå funnet plass til en vakker månefase. Blant mange kanskje regnet som en av de minst relevante, men likefremt mest estetisk vakre komplikasjonene av de alle. Akkompagnert av stjernehimmelen kan man følge månens ferd over nattehimmelen.Nye Maestro Moon Phase kommer ellers i samme innpakning som man kjenner fra tidligere modeller i serien. Det betyr en 40 millimeter stor urkasse i stål og en urskive med både bølge og linjemønster som nærmest minner om guillochering. Store romertall følger langs ytterkanten og datovinduet er plassert klokken tre. På innsiden sitter et automatisk urverk som gir en gangreserve på 38 timer og som er synlig gjennom safirglasset på baksiden.


Klokkene kommer med tre forskjellige skivevarianter i hhv. blå, hvit eller sort utførelse, levert på skinnreim eller «mesh»-lenke med foldespenne. Polerte elementer taler kanskje i retning penere bruk, men med en vanntetthet til 50 meter tåler nok disse også mer hverdagslige utfordringer. Norsk veiledende pris starter på 13.490,-.


Publisert24.10.2018


Publisert 24.10.2018

Instagram

Basic.no