RAYMOND WEIL

Det hele startet i 1976, midt i en industrikrise, da Raymond Weil bestemte seg for å starte sitt eget selskap basert på sin visjon om hva sveitsisk urmakeri skulle være, og ønske om å bringe en ny dimensjon til bransjen.


Morten Olsen


FREELANCER

Freelancer er Raymond Weils flaggskip kolleksjon. Her finner du både batteridrevet og automatiske klokker. Klokkene er urbane, men samtidig klassiske og elegante.

MAESTRO

Maestro klokkene er klassiske og elegante. Serien er mekanisk og klokkene har baklokk med safirglass slik at du kan beundre urverket. Maestro er det italienske ordet for «meister» og blir særlig brukt innen musikkliv om en dirigent, komponist eller musikklærer.


Mr Weils produkter ble umiddelbart rost av klokkeentusiaster. Bosatt i Sveits, utforsket grunnleggeren av RAYMOND WEIL Europa og hele verden, for gradvis å sette sammen et internasjonalt nettverk.

RAYMOND WEIL er nå et kjent merkevare og et av flaggskipene i den sveitsiske urmakerindustrien. Den genèvebaserte merkevaren tilhører en begrenset sirkel av sveitsiske urmakere fortsatt i familien.Nå under ledelse av Elie Bernheim etter 18 års vellykket ledelse av sin far Olivier Bernheim, fortsetter selskapet - grunnlagt i 1976 av Raymond Weil (Elie Bernheims bestefar) - å utvikle og konsolidere sin status blant de ledende navnene i den sveitsiske urindustrien. De 3 generasjonene har samlet sine talenter, deres erfaring og tar arven videre, som garanterer stabilitet og kontinuitet.

Gjennom årene har RAYMOND WEIL-dynastiet gjenoppfunnet seg selv, samtidig som DNA-konseptet fortsatt opprettholdes.


NOEMIA

Noemia serien til Raymond Weil er elegant og moderne. Klokkene har delikate og myke kurver, og kommer med og uten diamanter. Du kan velge mellom stål, gullbelagt, eller en kombinasjon. Serien er en hyllest til Raymond Weil’s første barnebarn som bærer det samme Noemia-navnet. Klokkene er batteridrevet og kommer i to ulike størrelser, 24 og 32 mm.

Noemia er den perfekte morgengaven eller fødselsgaven til din kjære.

TANGO

Tango-klokkene kommer i to spekter: Tango Classic og Tango 300, hvor sistnevnte er sporty og moderne modeller med vanntetthet til 300 meter. Tango-klokkene er funksjonelle med elegant design. Samtlige er batteridrevet og har skrukrone. Klokkene har en karakteristisk bezel med «skruer», og kommer i fire ulike strørrelser; 30, 41, 42 og 43 mm.


Publisert 01.04.2019

Instagram

Basic.no