Richard Mille RM 33-02

Da Richard Mille introduserte sin RM 33 tilbake i 2011 var det sirkulære designet noe som skilte seg litt ut fra de rektangulære og tønneformede klokkene vi gjerne forbinder med merket. Nå kommer nyeste tilskudd i form av RM 33-02 - og selv om slektskapet er tydelig er det også mye nytt.


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.noRM 33-02 beholder på sett og vis den runde formen, men de litt røffe endringene på bezelringen gjør likevel at denne er langt likere sine øvrige familiemedlemmer i Richard Mille-kolleksjonen enn tidligere.


Sporty og røff eleganse
Endringene er både visuelle og i selve materialet, for på nylanseringen er både bezelen og bakkassen produsert i karbonkompositt som også strekker seg utover remfestene på begge sider. Midtre kassekonstruksjon er i gull, og det hele holdes sammen av synlige gjennomgående skruer. Det røde gullet hentes også inn i visere og tall på den fraværende skiven. Faktisk er tallene festet på egne ringer av titan som er festet direkte i verksplaten.Klokken har en overraskende beskjeden størrelse med sine 41.7 x 8.8 millimeter, noe som er mulig grunnet det tynne RMXP1-urverket som sitter på innsiden. Med skjelettert skive og innsyn også fra baksiden er det en vesentlig del av klokkens design, og de sorte broene gir et røft og industrielt utseende.

Richard Mille RM 33-02 er limitert til 140 eksemplarer og har en veiledende pris på 145.000 USD.


Publisert 10.01.2020

Instagram

Basic.no