Sjöö Sandström – 30 år i tidens tjeneste

I en bransje som domineres av prestisjefylte sveitsiske aktører er det alt annet enn lett for en outsider å slå seg opp. Den svenske klokkeprodusenten Sjöö Sandström er en av de få som har lykkes. Veien dit har likevel vært alt annet enn enkel.

 

sjöö sandström

 

Sjöö Sandström feirer 30 år i år og det har hendt mye i takt med at markedet har endret seg og teknikken har gått fremover. Sjöö Sandström har vokst seg stadig sterkere i løpet av de siste årene og vi strever hele tiden etter å utvikle oss  samtidig som vi verner om vår klassiske svenske design.

Vi har en lang og fin urmakertradisjon i Sverige, og våre klokker er ypperlige eksempler på dette. Vi er bevisst på å forvalte og utvikle våre grunnleggeres visjoner som også handler om å videreføre den svenske urmakertradisjonen. 

 


sjöö sandström


UTC Skydiver

I 2011 ble Sjöö Sandström offisiell leverandør til det svenske flyvåpenet. Alt flyvende personell kvitterer ut sin klokke sammen med uniformen og annet utstyr. Klokken er både analog og digital og vanntett ned til 100 meter.

 


sjöö sandströmRoyal Capital

I 2015 vant den stilfulle Royal Capital den Svenske Designprisen i kategorien produktdesign. Med den har vi skapt en moderne dressklokke som er tidløs og kan brukes i flere generasjoner.

Sjöö Sandström har satt Sverige på klokkekartet flere ganger opp gjennom årene med sine innovative klokker. Med lanseringen av nettopp Royal Capital 2014 når vi opp til et helt nytt nivå av eksklusivitet, gjennom et helt nytt eksklusivt urverk. 

Tidligere har vi bare anvendt ETA-verk, men med Royal Capital satte vi listen høyere. Det er en modell der vi samarbeider med den sveitsiske klokkeprodusenten Vaucher Manufacture Fleurier.

  


 

sjöö sandström

RS Worldtimer

Lanseringen av Royal Steel Worldtimer tidligere i år var svært vellykket og ble utsolgt på bare 2 uker. 

Royal Steel Worldtimer er det naturlige valget for den bevisste globetrotteren som vil reise med stil. 

Med en ekstra timeviser gjør denne klokken det enkelt å holde styr på to tidssoner når du er på farten. Som medlem av Royal Steel familien, så har Worldtimer en tidløs og sober design tro mot sin svenske arv. Og naturligvis så kommer den med kronen plassert på klokken to for optimal håndleddskomfort. En perfekt reisekamerat for alle som vil omfavne verden med klasse.

Akkurat nå går vi en lys framtid i møte hvor vi skal fortsette å styrke varemerket i Sverige samt i Danmark, Finland og Norge. Vår ambisjon er alltid å fortsette og lage fantastiske klokker som slåss mot de største klokkemerkene i verden ved å tilby noe annet. I Norge tror vi at det finns muligheter for oss å tilføre representasjon av vårt varemerke med de rette partnere som får muligheten til å være med på denne reisen.  

Det viktigste er å finne rett forhandler som i sin tur kan nå ut til sluttkundene på beste måte.

 


 

www.sjoosandstrom.se

 

 

 

< Tilbake