SPEEDMASTER ONLINE

Omega tilbyr sin nye Limited Edition "Speedy Tuesday" via Instagram.


omega speedmaster

 

For aller første gang tilbyr den sveitsiske klokkeprodusenten OMEGA online salg av en ny klokke. Produsenten er ekstra glad for å være i kontakt med sitt ”online community” på en fornyet måte og utvide sin internasjonale rekkevidde.

Fra nå av vil en unik klokke bli markedsført og solgt eksklusivt online. OMEGA Speedmaster “Speedy Tuesday” Limited Edition vises på @OMEGA på Instagram og kundene vil være i stand til å klikke seg gjennom en dedikert side på omegawatches.com hvor de kan reservere seg klokken. Det tilbys 2,012 modeller og ut fra tilgjengelighet kan kundene til og med spesifisere det Limited Edition nummeret de ønsker seg. Når det er valgt, vil klokken bli levert sommeren 2017.

OMEGA Speedmaster “Speedy Tuesday” Limited Edition er produsert i løpet av en periode på fem år etter at #SpeedyTuesday ble skapt av Robert-Jan Broer, Fratello Watches’ grunnlegger.

I disse fem årene har online samfunnet til #SpeedyTuesday fans vokst seg stadig større rundt om i verden, og Speedmaster bilder og kommentarer deles hver eneste uke. I ren hyllest til disse dedikerte kronograf elskerne, er OMEGA stolt av å lansere en ny modell som kombinerer noen av Speedmasters mest populære detaljer.

Designen er inspirert av OMEGA’s Speedmaster “Alaska Project III” modell, skapt for NASA i 1978. Den gangen insisterte NASA på at klokken måtte være både anti-reflekterende og enkel å lese, eller med andre ord – tilpasset bruk i verdensrommet. “Speedy Tuesday” har forblitt tro mot disse egenskapene med en børstet matt stålkasse og store tall på urskivene.

 

omega speedmaster 

 Faktisk er disse berømte runde elementene bare en av vintage detaljene på klokken.

Bruken av “Reverse Panda” urskive er også influert fra tidligere tider. Den ble først benyttet av OMEGA i 1966 med små urskiver i lyst opalin-sølv mot en sort urskive, omkranset av bezel ring og tachymeter i matt, sort aluminium. Det er et sjeldent utseende av OMEGA logoen hvor detaljer kommer med skinnende blekkpreg.

Andre klassiske Speedmaster detaljer er en avrundet hesalite krystall med en sentral OMEGA logo, samt brun rem, sømmer og spenne i vintage stil. Selvsagt har OMEGA også bevart kaliber 1861 på innsiden, det samme urverket som finnes i den berømte Speedmaster Moonwatch.

 

omega speedmaster 

 

Når man ser på baksiden oppdages ”screw-in” stemplet med Speedmasters ikoniske sjøhest medaljong, omkranset av ordene SPEEDY TUESDAY ANNIVERSARY - A TRIBUTE TO ALASKA PROJECT III samt Limited Edition nummeret (kun 2,012 har blitt produsert). Ordet RADIAL er skrevet inn på bakkassens ytterkant.

For alle som kjøper klokken, leveres den i et spesielt skinnetui som inneholder en ekstra NATO rem med #SpeedyTuesday stanset inn på remmen, samt et verktøy for å skifte ut remmen enkelt.

Denne modellen har nå sin egen plass i OMEGA’s historie som merkets aller første klokke som ble solgt online. OMEGA har en sterk tilstedeværelse på nettet, men har aldri før brukt en sosial kanal for å selge. Som forventet fra en klokkeprodusent som er villig til å flytte grenser, er OMEGA begeistret for denne nye utfordringen.

Følgerne til @OMEGA på Instagram blir oppfordret til å være raskt ute med å reservere siden det er en Limited Edition serie. Gå til OMEGAWATCHES.COM/SpeedyTuesday

 


OMEGA er en del av Swatch Group, verdens største produsent og distributør av klokker og smykker.
For nærmere informasjon, vennligst kontakt Swatch Group på telefon 22 91 85 50.

 

Instagram

Basic.no