Spesiell utgave av De Ville Trésor for å feire navnet «Omega»

Da Louis Brandt grunnla sitt klokkefirma i 1848 var det ikke bare navnet på grunnleggeren selv, men også selskapets første navn. Faktisk var det ikke før i 1894 at navnet Omega dukket opp for første gang, da som navn på et imponerende lommeurverk, og senere som et meget velkjent selskapsnavn. I år feirer man derfor 125 års bruk av nettopp «Omega».


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.noFor å markere jubileet lanserer nå Omega en spesiell utgave av sin modell «De Ville Trésor», som denne gang får en rød emaljert skive. Huset i en 40 millimeter stor urkasse av gull, blir det en ganske slående kombinasjon med sterke visuelle kontraster.

Elegante og regale detaljer
Klokken for øvrig følger oppskriften man er kjent med fra De Ville Trésor, med slanke og elegante timemarkører og visere, også utført i gull som gir en god kontrast mot den dype rødfargen. På innsiden finner man et håndtrukket urverk som er produsert av Omega selv, i form av kaliber 8929. Det er Omegas første METAS-sertifiserte Master Chronometer verk som trekkes for hånd, og som derfor sikrer svært gode tekniske egenskaper.Urets bakside er pyntet med en egen jubileumsmedaljong, tekst som viser anledningen som feires og det hele er akkompagnert av et klassisk mønster med røtter tilbake til Omegas lommeur fra slutten av det 19. århundre. Oppgitt internasjonal pris er 16.500 CHF eller rett rundt 145.000 norske kroner. Klokken er ikke en limitert utgave, men regn likevel med at denne kun vil få en ganske begrenset produksjonstid.


Publisert 28.01.2019

Instagram

Basic.no