Sporty nyheter - Certina DS Action

DS Action er blant de aller mest populære klokkene i Certinas kolleksjon og nå er modellserien tilgjengelig i sitt kanskje mest skarpe og raffinerte utseende noensinne. Med sitt presise COSC-sertifiserte urverk får man en sporty totalpakke som bør kunne appellere til mange!


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.no


Certina DS Action


Nyhetene spenner seg over tre utgaver i stål, samt en ny og svært lett utgave hvor titan benyttes i både kasse og lenke. Designet fra tidligere utgaver DS Action er utvilsomt tilstede, men mange vil legge merke til den litt slankere bezelringen i aluminium som omkranser skiven.


COSC-sertifisert dykker
Fortsatt er DS Action fullgode alternativer til aktiviteter under vann og den nå 43 millimeter store urkassen er altså vanntett ned til 300 meter. Nevnte bezelring kommer i samme farge som skiven, og som per nå er tilgjengelig i klassisk sort i tillegg til litt mer fargespreke blå og grønn. Titanutgaven har et mer nedtone uttrykk med sin omfattende grålige farge.

Titan

 


Klokkene deler alle egenskaper man forventer å finne på en dykkerutgave, herunder en bezelring som kun kan dreies i én retning og stort fokus på lesbarhet. I tillegg har klokken «diver extension» på lenkelåsen, som gjør at man får denne på utsiden av våtdrakten. Klokkene har i tillegg datovindu plassert klokken seks og safirglasset sikrer svært høy motstandsdyktighet mot riper.

På innsiden sitter et ETA F07.412 quartz, Precidrive™. COSC-sertifisering for batteridrevne urverk tilsier at klokken presterer med et maksimalt avvik på +/- 0.07 sekunder per dag ved 23 grader og med et maksimalt avvik på +/- 0.2 sekunder ved 8 og 38 grader. En presisjon som Certina selv forklarer at deres Precidrive™ enkelt oppnår.Norsk veiledende pris 5 790-, mens titanutgaven vil koste 7 190.-


Publisert 10.12.2019

Instagram

Basic.no