Sporty nyheter i Clifton Club-kolleksjonen til Baume & Mercier

Sveitsiske Baume & Mercier kom med en rekke nylanseringer under årets SIHH i Genéve, og selv om Clifton Baumatic-serien nok stjal de største overskriftene, hadde også deres mer sporty Clifton Club flere nyheter å by på.


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.noClifton Club er merkets tolkning av en sportsklokke og ble introdusert tilbake i 2017, da i fem ulike versjoner i ulike material og fargekombinasjoner. Dette var nok et klart forsøk på å nå ut til en litt yngre kjøpegruppe enn hva de tidligere hadde gjort, og også et skritt bort fra å kun tilby elegante og klassiske armbåndsur. Etter lanseringen har det kommet flere nye valgmuligheter, og også i år vil det komme flere nye varianter, herunder utgaver med GMT.Nye valgmuligheter i vår
Fire nye utgaver av Clifton Club blir nå tilgjengelig med urkasser i bronse, hvor de skilles med ulik farge på både bezelring og skive. Skivevariantene inkluderer både sort, blå, brun og grønn, og alle beholder små hint av kontrastfarger som livner opp. I tillegg kommer en versjon som viser to tidssoner (GMT) med kasse i stål, blå farge på bezel og sort skive. Her videreføres også blåfargen til både GMT-logoen, den ekstra timeviseren og på den medfølgende remmen. Alle versjonene beholder sin 42 millimeter store urkasse og ulike muligheter for rem/lenke finnes for enkelte modeller.

Klokkene er ikke noe utpreget dykkerklokke, men mer en «casual» hverdagsklokke som med en oppgitt vanntetthet til 100 meter (og dreibar bezelring) likevel tåler de fleste utfordringer man setter de på gjennom en aktiv hverdag. På innsiden sitter et selvtrekkende mekanisk urverk levert av Sellita som sikrer en gangreserve på 48 timer. Trolig tilgjengelig på tidlig vår og norsk pris virker å havne på 21.725,- for GMT (med skinnrem) og 27.997,- for utgavene i bronse.


Publisert 25.01.2019

Instagram

Basic.no