TAG Heuer Aquaracer Carbon.

Tidligere i år så man den ikoniske TAG Heuer Monaco bli lansert med en urkasse av karbon. Nå følger selskapet opp med tre spesielle utgaver av sin Aquaracer-kolleksjon, og også her er det utstrakt bruk av karbon og titan som gir de tre variantene sitt spesielle utseende.


Skrevet av: Jørgen Erdahl - Horae.noDe siste få årene har vi sett en utstrakt bruk av nye materialer i klokkeindustrien og med sitt samarbeid med Bamford har også TAG Heuer vært med på utviklingen. De tre nye tilskuddene i Aquaracer-familien hiver seg på bølgen og med sine sorte PVD-belagte urkasser i titan, paret med en bezelring i stål og karbon, blir resultatet både spesielt og futuristisk.


Klokkene, som lanseres i fargevariantene blå, roségull og gul, beholder de viktige egenskapene fra familiemedlemmene sine. Dette inkluderer en vanntetthet ned til 300 meter, TAG Heuers Caliber 5 urverk som igjen er basert på ETA 2824-2 og dato plassert klokken tre. Time- og minuttviserne, samt timemarkørene er fylt med grå «Super-LumiNova», og bør sikre en lesbarhet også ved dårlige lysforhold. Skiven, som også har et mønster som imiterer karbon, gir militære assosiasjoner og fullfører det nærmest kamuflerte uttrykket på klokkene.

Rosè gull

Blå

Gul


Aquaracer Carbon leveres med en sort nylonreim, hvor den blå og gule utgaven kommer med kontrastsømmer i matchende farge. Sammen med den svært lette urkassen gir dette en meget lav vekt på håndleddet. Dessverre er TAG Heuer Aquaracer Carbon foreløpig kun tilgjengelig via merkets egne boutiques eller via den internasjonale nettsiden. Utstrakt bruk av moderne materialer gir klokkene en noe høyere pris enn sine søsken, med en oppgitt pris på ca. 33.500 kroner (4000/4050 USD).


Publisert 15.10.2018


Publisert 15.10.2018

Instagram

Basic.no